קציצות כבש עם פלפל אדום ורוטב חומוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קציצות כבש עם פלפל אדום רוטב חומוס. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 484 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך יוגורט חלב מלא, ציר עוף, טלה טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו קציצות כבש עם פלפל אדום ורוטב חומוס, כדורי בשר כבש פלפל קוף, ו קציצות כבש עם רוטב עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון מיני, מחית את הפלפלים.
להעביר את מחית לקערה ולהקציף במרק ו ½ כוס yogurt.In קערה גדולה, לשלב את הטלה, ביצים, שום, ¼ פטרוזיליה כוס טימין ופפריקה מעושנת.
מוסיף את 4 כפיות מלח כשר. שימוש בידיים שלך, לערבב בעדינות, ואז להתגלגל לתוך שישה עשר 2 אינץ meatballs.In מחבת גדולה מאוד, לחמם את השמן עד מנצנץ.
מוסיפים את כדורי הבשר ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה בכל רחבי, על 8 דקות. תחליקי את כדורי הבשר לצד אחד של המחבת.
מוסיפים את רוטב הפלפל האדום ואת החומוס ומביאים רק לרתיחה. מבשלים את כדורי הבשר על חום נמוך בינוני, ערבוב ולהפוך אותם מדי פעם ברוטב, עד הרוטב מפחית מעט, 10 דקות. מתבלים במלח.
מורחים את התרד על מגש הגשה, מעבירים את כדורי הבשר וחומוס למגש הזה ומכניסים את רוטב הפלפל למעלה, מקשטים עם פטרוזיליה ומגישים עם יוגורט.