קציצות כמון מזרח תיכוניות
. אם יש לכם מיץ לימון, שמן צמחי, אבקת שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון המזרח התיכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. וזה טוב. נסו קציצות כמון מזרח תיכוניות, קציצות הודו מזרח תיכוניות בגריל, ו כדורי ביזון מזרח תיכוניים עם רוטב כוסברה-יוגורט (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הבשר הטחון, ביצה, שום, פירורי לחם, כמון, מלח ופלפל בקערה גדולה עד מעורבב היטב.
מגלגלים את התערובת לכדורים בגודל ביצה, ומניחים בצד.
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את כדורי הבשר; מבשלים עד המשרד, משחימים מכל הצדדים, על 10 דקות.
הסר כדורי בשר מהמחבת ושופכים את השומן.
מביאים את המים לרתיחה באותה מחבת על חום בינוני גבוה. מערבבים את רסק העגבניות, מיץ לימון, אבקת שום, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני.
מוסיפים את כדורי הבשר המבושלים, ומבשלים ברוטב עגבניות במשך 5 עד 10 דקות עד מבושל לחלוטין.