קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות30
מגזין

קציצות ללא בשר: פולפט di לופו

קציצות ללא בשר: פולפט di לופו
כדורי בשר ללא בשר: Polpette di לופו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 479 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו ביצים, גזר, עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: Polpette di melanzane (חצילים'כדורי בשר'), כדורי בשר שעועית אדומה עם רוטב חריף (Polpette di Fagioli רוסי בסלסה פיקנטה), ו קציצות ללא בשר.

הוראות

1
בקערה גדולה מוסיפים את פרוסות הלחם והחלב.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
תן לשבת עד הלחם ספוג דרך, ואז לסחוט יבש. להתפורר ולקרוע את הלחם הטבול לחתיכות קטנות יותר ולעבד במעבד המזון, באמצעות פולסים מהירים, כדי להניב פירורים ספוגים 4 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
3
מערבבים את הפירורים בקערה עם ביצים, גבינה, עשבי תיבול, ושום, הוספת מלח ופלפל, לפי הטעם. טופס לתוך כדורים עגולים על 2 אינץ ' בקוטר. מניחים בצד על מתלה או צלחת להתייבש במשך כ 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
בסיר או מחבת עמוקה מעל חום בינוני גבוה, לחמם את השמן לטמפרטורה טיגון, על 360 מעלות F, ומטגנים את כדורי הלחם עד חום מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הסר את הכדורים כפי שהם חומים ולנקז על מתלה מכוסה מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
תכין את רוטב העגבניות. מסדרים את הכדורים על מגש ומכסים קלות עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
מגישים באופן מיידי.
1
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים עד שהגזר רך למדי, כ -5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
4
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ שלהם ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים עד עבה כמו דגנים חמים, על 30 דקות. מתבלים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
דגנים חמיםדגנים חמים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

מרכיבים

1חבורהבזיליקום, עלים קצוציםבזיליקום, עלים קצוצים454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)לחם מיושן בסגנון כפרי, קרומים הוסרו וחותכים לפרוסות עבותלחם מיושן בסגנון כפרי, קרומים הוסרו וחותכים לפרוסות עבות2קילוגרםקלופים עגבניות שלמות, מרוסק ביד ומיצים שמורותקלופים עגבניות שלמות, מרוסק ביד ומיצים שמורות11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגזר, קרוע דקגזר, קרוע דק3largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)3(חוֹרֶף)קצוץ עלי טימין טריים, או 1 כף יבשיםקצוץ עלי טימין טריים, או 1 כף יבשים1שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשום, פרוס דקשום, פרוס דק4שיני שום, פרוסות דקשיני שום, פרוסות דק6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1בצל ספרדי, לחתוך לקוביות 1/4 אינץבצל ספרדי, לחתוך לקוביות 1/4 אינץ1קבוצותפטרוזיליה איטלקית, עלים קצוצים להניב 2 כפותפטרוזיליה איטלקית, עלים קצוצים להניב 2 כפות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפקורינו מגורר או פרמזן-רג'יאנופקורינו מגורר או פרמזן-רג'יאנו6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפלמלח ופלפל