זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 89%. נסו קציצות מרוקאיות עם ביצים, Kafta Tajine (קציצות מתובל מרוקאי עם ביצים ברוטב עגבניות), ו קציצות מרוקאיות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מטגנים את הבצל בשמן 1 כף עד רך, ואז מאפשרים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
2
מערבבים עם פירורי הלחם, בשר טחון, קינמון, 1 ביצה, מלח כפית והרבה פלפל, ואז לעצב לתוך כ 24 כדורי בשר עם ידיים רטובות. מטגנים את השמן הנותר במחבת רדודה במשך כ 8 דקות, נעים אותם עגול עד להשחים באופן שווה. להרים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
בשר טחון
מלח, לציפוי זכוכית
תערובת עוגה טבעית באריזה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את השום לשמן שנשאר במחבת ומטגנים עד שהתרככו.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיף את הקורגט, ומטגנים במשך 1-2 דקות, ואז עצה בעגבניות, דבש, ראס אל hanout, שלושה רבעים של כוסברה, תיבול וכמה מים כף. מערבבים ומבשלים עד pulpy.
מערבבים את החומוס ומוסיפים את כדורי הבשר. הפוך 4 חללים ברוטב, ואז לשבור את הביצים הנותרות. מכסים ומבשלים 4-8 דקות על אש נמוכה עד הביצים נקבעות. פיזור עם כוסברה ומגישים ישר מן המחבת עם לחם פריך עבור איסוף הרוטב.