קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

קציצות נקניק הודו Herbed

קציצות נקניק הודו Herbed
אם יש לכם חלב, פטריות שיטאקה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק בראוני קרמל מלוח כקינוח. , שהוא מוצק. נסו קציצות נקניק הודו, קציצות נקניק הודו, ו קציצות נקניק הודו (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסל ספינת קיטור להגדיר מעל מים רותחים, קיטור תפוחי אדמה עד רך כאשר פירסינג עם מזלג, על 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
2 פטרוזיליה בינונית, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'2 פטרוזיליה בינונית, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
2
תן להתקרר מעט, ולאחר מכן לקלף את תפוחי האדמה וגרר אותו בגסות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3
חום 1 כפית של שמן צמחי במחבת nonstick גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הפטריות ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב מדי פעם, עד תחילת חום, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
5
מוסיפים את הבצל ואת השום ומבשלים, ערבוב, עד שקוף, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
להעביר לקערה ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
אם משתמשים בשד טורקיה קוביות, דופק במעבד מזון עד הקרקע גס או לרכך ביד.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
8
מוסיפים את טורקיה הקרקע לתערובת הפטרייה עם תפוחי האדמה, בשר חזיר, חלב, פטרוזיליה, מרווה, טימין, מלח ופלפל ומערבבים היטב. לעצב את התערובת לשמונה קציצות 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
הודו טחוןהודו טחון
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
9
מחממים את הנותרים 1 כפית שמן צמחי במחבת nonstick הגדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוסיפים את הקציצות ומבשלים על חום גבוה בינוני, הופך פעם אחת, עד משחימים היטב מבושל דרך, על 3 דקות לכל צד.
11
להעביר צלחות לשרת.
12
הפוך קדימה: הקציצות ניתן בקירור, מכוסה, עד 2 ימים.
13
הערות: מנה אחת: קלוריות 229 קק "ל, חלבון 34 gm, פחמימות 11 gm, כולסטרול 82 מ" ג, סך שומן 3 gm, שומן רווי 1 gm