קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

קציצות נקניק הודו Herbed

קציצות נקניק הודו Herbed
אם יש לכם חלב, פטריות שיטאקה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק בראוני קרמל מלוח כקינוח. , שהוא מוצק. נסו קציצות נקניק הודו, קציצות נקניק הודו, ו קציצות נקניק הודו (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסל ספינת קיטור להגדיר מעל מים רותחים, קיטור תפוחי אדמה עד רך כאשר פירסינג עם מזלג, על 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
סל קיטורסל קיטור
2
תן להתקרר מעט, ולאחר מכן לקלף את תפוחי האדמה וגרר אותו בגסות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
3
חום 1 כפית של שמן צמחי במחבת nonstick גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את הפטריות ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב מדי פעם, עד תחילת חום, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
5
מוסיפים את הבצל ואת השום ומבשלים, ערבוב, עד שקוף, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
להעביר לקערה ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
אם משתמשים בשד טורקיה קוביות, דופק במעבד מזון עד הקרקע גס או לרכך ביד.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
בשר טחוןבשר טחון
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
8
מוסיפים את טורקיה הקרקע לתערובת הפטרייה עם תפוחי האדמה, בשר חזיר, חלב, פטרוזיליה, מרווה, טימין, מלח ופלפל ומערבבים היטב. לעצב את התערובת לשמונה קציצות 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
הודו טחוןהודו טחון
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
9
מחממים את הנותרים 1 כפית שמן צמחי במחבת nonstick הגדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מוסיפים את הקציצות ומבשלים על חום גבוה בינוני, הופך פעם אחת, עד משחימים היטב מבושל דרך, על 3 דקות לכל צד.
11
להעביר צלחות לשרת.
12
הפוך קדימה: הקציצות ניתן בקירור, מכוסה, עד 2 ימים.
13
הערות: מנה אחת: קלוריות 229 קק "ל, חלבון 34 gm, פחמימות 11 gm, כולסטרול 82 מ" ג, סך שומן 3 gm, שומן רווי 1 gm