זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ופסקאטריאן דיאטה. אם יש לכם ביצה, פטרוזיליה, טריזי לימון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 57%. מתכונים דומים: איך מכינים קציצות סלמון בריאות / עוגות סלמון ( פליאו, ללא גלוטן, שלם30), קציצות סלמון דרום מערביות או עוגות סלמון, ו קציצות סלמון דרום מערביות או עוגות סלמון.
הוראות
1
בקערה קטנה שלבו את תפוחי האדמה, הסלמון, הבצל, פירורי הקרקר, הפטרוזיליה, המלח, הפלפל והחלמון; מערבבים היטב. מקציפים חלבון ביצה עד שנוצרות פסגות נוקשות; מקפלים לתערובת סלמון.
מרכיבים שתצטרך
גבינת נויפשטל של פילדלפיה®
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מיונז, ועוד, לפי הצורך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מעצבים לשש קציצות.
3
מחממים שמן במחבת גדולה; מטגנים את הקציצות על אש בינונית במשך 3-4 דקות לכל צד או עד להשחמה קלה.