קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות30
ציון בריאות2
מגזין

קציצות סלמון ותפוחי אדמה עם מטבל רומסקו שמנת

קציצות סלמון ותפוחי אדמה עם מטבל רומסקו שמנת
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה סחוטים, שמן צמחי, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו קציצות סלמון בטטה, תפוחי אדמה שקדים עם קציצות סלמון פתיתי, ו קציצות סלמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את כל החומרים יחד בקערה, למעט פירורים נוספים. אפשר לנוח 30 דקות כדי לספוג נוזלים.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
רול תערובת בכדור או פטי, באמצעות כפית או כף גלידה גדולה בהתאם לגודל שאתה רוצה. לסחוט תערובת יחד כדי להחזיק את הצורה שלה להתגלגל לתוך פירורי לחם נוספים.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
3
מניחים במחבת שחומם מראש עם 1/2 אינץ ' של שמן במחבת. מבשלים לחום זהוב משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מניחים על תבנית אפייה ומסיימים לאפות במשך 20 דקות בתנור שחומם מראש 350ºF. (זה יכול להיעשות קדימה והניח במקרר לא מבושל, מכוסה עד מוכן לעצב.)זה יכול להיות אפוי מראש וקפא בשכבה אחת ואז כאשר קפוא, פופ לתוך שקיות מקפיא לאחסון קל, עד 2 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מניחים על גיליון אפייה קפוא אפוי במשך 30 דקות כדי להתחמם דרך.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
מניחים אגוזים לתוך מעבד מזון או בלנדר, לטחון פירור בסדר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מוסיפים את הפלפל, השום והתבלינים, ממשיכים להתמזג לעקביות חלקה. מערבבים ביוגורט.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
8
לגרד לתוך קערה דקורטיבית.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.