קציצות סלמון ותפוחי אדמה עם מטבל רומסקו שמנת
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה סחוטים, שמן צמחי, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו קציצות סלמון בטטה, תפוחי אדמה שקדים עם קציצות סלמון פתיתי, ו קציצות סלמון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את כל החומרים יחד בקערה, למעט פירורים נוספים. אפשר לנוח 30 דקות כדי לספוג נוזלים.
רול תערובת בכדור או פטי, באמצעות כפית או כף גלידה גדולה בהתאם לגודל שאתה רוצה. לסחוט תערובת יחד כדי להחזיק את הצורה שלה להתגלגל לתוך פירורי לחם נוספים.
מניחים במחבת שחומם מראש עם 1/2 אינץ ' של שמן במחבת. מבשלים לחום זהוב משני הצדדים.
מניחים על תבנית אפייה ומסיימים לאפות במשך 20 דקות בתנור שחומם מראש 350ºF. (זה יכול להיעשות קדימה והניח במקרר לא מבושל, מכוסה עד מוכן לעצב.)זה יכול להיות אפוי מראש וקפא בשכבה אחת ואז כאשר קפוא, פופ לתוך שקיות מקפיא לאחסון קל, עד 2 חודשים.
מניחים על גיליון אפייה קפוא אפוי במשך 30 דקות כדי להתחמם דרך.
מניחים אגוזים לתוך מעבד מזון או בלנדר, לטחון פירור בסדר.
מוסיפים את הפלפל, השום והתבלינים, ממשיכים להתמזג לעקביות חלקה. מערבבים ביוגורט.
לגרד לתוך קערה דקורטיבית.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.