קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות30
ציון בריאות2
מגזין

קציצות סלמון ותפוחי אדמה עם מטבל רומסקו שמנת

קציצות סלמון ותפוחי אדמה עם מטבל רומסקו שמנת
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה סחוטים, שמן צמחי, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו קציצות סלמון בטטה, תפוחי אדמה שקדים עם קציצות סלמון פתיתי, ו קציצות סלמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את כל החומרים יחד בקערה, למעט פירורים נוספים. אפשר לנוח 30 דקות כדי לספוג נוזלים.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
רול תערובת בכדור או פטי, באמצעות כפית או כף גלידה גדולה בהתאם לגודל שאתה רוצה. לסחוט תערובת יחד כדי להחזיק את הצורה שלה להתגלגל לתוך פירורי לחם נוספים.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
3
מניחים במחבת שחומם מראש עם 1/2 אינץ ' של שמן במחבת. מבשלים לחום זהוב משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מניחים על תבנית אפייה ומסיימים לאפות במשך 20 דקות בתנור שחומם מראש 350ºF. (זה יכול להיעשות קדימה והניח במקרר לא מבושל, מכוסה עד מוכן לעצב.)זה יכול להיות אפוי מראש וקפא בשכבה אחת ואז כאשר קפוא, פופ לתוך שקיות מקפיא לאחסון קל, עד 2 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מניחים על גיליון אפייה קפוא אפוי במשך 30 דקות כדי להתחמם דרך.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
מניחים אגוזים לתוך מעבד מזון או בלנדר, לטחון פירור בסדר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מוסיפים את הפלפל, השום והתבלינים, ממשיכים להתמזג לעקביות חלקה. מערבבים ביוגורט.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
8
לגרד לתוך קערה דקורטיבית.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.