קציצות סלמון חריפות
קציצות סלמון פיקנטי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.74 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 25 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל של 276 קלוריות. אם יש לכם תערובת תיבול חריפה, סלמון, פלפל ג'לפנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בתערובת התיבול תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת דלעת ספייס קרם לחמניות כמו קינוח. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 91%. נסו קציצות סלמון חריפות, קציצות סלמון עם מיונז דל שומן מתובל, ו קציצות סלמון אפויות עם מטבל חריף (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את חמשת המרכיבים הראשונים בבלנדר או במעבד מזון; מכסים ומעבדים עד שהתערובת דומה לפירורים עדינים.
בקערה שלבו את תחליף הביצה, הסלמון, הבצל, הפלפל הירוק, הג ' לפנו, השום ותערובת פירורי 1/2 כוס. מעצבים לשמונה 1/2 אינץ'.- קציצות עבות. מעיל עם תערובת פירורים שנותרה.
במחבת טפלון גדולה על אש בינונית, מבשלים קציצות בשמן במשך 4-5 דקות מכל צד או עד להשחמה קלה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לשלב סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות וי די רומאי שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -36 דולר לבקבוק.
![וי די רומאים שרדונה]()
וי די רומאים שרדונה
יין יבש עשוי 100% ענבי שרדונה.