קציצות סלמון עם Rémoulade
קציצות סלמון עם Rémoulade יכול להיות רק pescatarian מתכון שחיפשת. במנה עיקרית זו יש 319 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חרדל dijon מחיטה מלאה, פטרוזיליה, יוגורט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו קציצות סלמון עם רוטב Rémoulade, קציצות סלמון פריך עם רוטב Remoulade, ו קציצות סלמון.
הוראות
כדי להכין rmoulade, לשלב הראשון 9 מרכיבים בקערה; כיסוי וצינה.
כדי להכין קציצות, לשלב 1/3 כוס יוגורט, 1 חרדל כף, חלבונים ביצה בקערה. תניח בצד.
מחממים מחבת לא דביקה מעל חום בינוני-גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים 1/2 בצל וסלרי כוס; מבשלים 4 דקות או עד למכרז. מגניב במקצת.
שלב תערובת בצל, תערובת יוגורט, 1/2 קרקרים כוס, 1/4 כפית טרגון מיובש, 1/8 פלפל כפית, וסלמון בקערה; לזרוק בעדינות. כיסוי וצינה 10 דקות. מחלקים תערובת סלמון ל 8 חלקים שווים, בעיצוב כל אחד לקציצה עבה 1/2 אינץ'. קציצות מעיל באופן שווה עם הנותרים 1/2 קרקרים כוס. כיסוי וצינה 20 דקות.
מערבבים גזר ו 1/4 כוס rmoulade בקערה (רוטב רזרבה שנותר); לזרוק בעדינות למעיל.
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
להוסיף קציצות; להפחית את החום בינוני. מבשלים 4 דקות בכל צד או עד השחמה קלה.
מגישים קציצות עם סלט גזר ורוטב שנותר.
מקשטים עם טרגון טרי, אם תרצה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פולי ג ' ונסון Carneros שרדונה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.