תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קציצות סלמון פריך עם רוטב Remoulade. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 660 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 60 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לך סלמון, שמן canolan, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו קציצות סלמון פריך עם רוטב Remoulade, קציצות סלמון עם רוטב Rémoulade, ו סלמון אפוי פריך W / Remoulade אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב את כל החומרים remoulade, למעט בצל ירוק בקערה ומערבבים יחד עם מזלג כדי לעזור לשבור את הצלפים.
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Foley Estate Winery Sta. ריטה הילס שרדונה. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.