קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

קציצות סלמון פריך עם רוטב Remoulade

קציצות סלמון פריך עם רוטב Remoulade
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קציצות סלמון פריך עם רוטב Remoulade. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 660 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 60 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לך סלמון, שמן canolan, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו קציצות סלמון פריך עם רוטב Remoulade, קציצות סלמון עם רוטב Rémoulade, ו סלמון אפוי פריך W / Remoulade אבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את כל החומרים remoulade, למעט בצל ירוק בקערה ומערבבים יחד עם מזלג כדי לעזור לשבור את הצלפים.
מרכיבים שתצטרך
RemouladeRemoulade
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מערבבים בצל ירוק ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1
בעזרת מזלג מקלף את בשר הסלמון מהעור. להיפטר מהעור.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2
בקערה בינונית, לנצח ביצה. לביצה, מוסיפים את תערובת הדגים, סלמון, רוטב חריף, ו 1/4 כוס רוטב remoulade.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מערבבים היטב לשלב. טופס לתוך 8 קציצות.
4
יוצקים את הדגים הנותרים לערבב לתוך צלחת עוגה או על צלחת. מקציפים את הקציצות בתמהיל הדגים הנותר ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
5
במחבת גדולה, מחממים שכבה דקה של שמן על חום בינוני עד בינוני-גבוה. ללא מחבת צפיפות, לבשל קציצות עד חום זהוב, על 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מגישים קציצות חמות עם רוטב remoulade שנותר.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Foley Estate Winery Sta. ריטה הילס שרדונה. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.