אם יש לך שמן צמחי, חומץ, עלי כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו Prawn Patia (שרימפס מתובל ומתוק הודי), Prawn Biryani (שרימפס באורז הודי ארומטי בטעם), ו קציצות טלה במזרח הודו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים שרימפס במעבד מזון ודופק עד קצוץ דק, על 10 קטניות קצרות. לחלופין, קוצצים דק ביד.
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
פלפל צ ' ילי אדום
3 כפות שמן צמחי
כורכום
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
מערבבים עם הידיים עד מעורבב היטב.
5
העברה למקרר ולאפשר את התערובת לנוח במשך כעשר דקות.
6
שמן חום במחבת לא מקל כבדה גדולה עם תחתית מעל חום גבוה עד מנצנץ. מנמיכים את החום לרמה בינונית-נמוכה. עם כף לגרוף את תערובת סרטנים לידיים וצורה לתוך סיבובים (להרטיב את הידיים עם קצת מים, כך התערובת לא מקל). מנמיכים בעדינות לתוך השמן החם, עומד קצת מן המחבת. מטגנים עד חום זהוב משני הצדדים, על 5 דקות בסך הכל, מרפרף מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז. חזור עד שכל הקציצות מבושלות.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
8
מגישים מיד עם כוסברה chutney, kachumbar (סלט), או עם רוטב עגבניות פיקנטי בתור המתנע או עם ארוחה עיקרית כמו צד.
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות אספרטו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.