קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

קציצות עגל במרק: בוקטה בברודו

קציצות עגל במרק: בוקטה בברודו
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז תנו קציצות עגל במרק: בוקטה בברודו לנסות. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 199 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם עד 3 עצמות בקר, עגל טחון, פקורינו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בפירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 65%. נסו מרק עם קרפים (קרספל אן ברודו), קוסקוס סיציליאני עם מרק דגים (קוסקוס קון ברודו די פסה), ו כופתאות עגל עם אסקרול במרק (מתכונים דומים).

הוראות

1
להכנת ציר הבקר: בתנור סיר בינוני מניחים את עצמות הבקר, הגזר, הבצל והסלרי.
מרכיבים שתצטרך
עצם בקרעצם בקר
מלאי בשרמלאי בשר
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיפים מים מספיק לכיסוי, ממליחים בנדיבות ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ונותנים למרק להתבשל במשך שעה. לעומת זאת, השתמש ב 8 כוסות ציר בקר באיכות טובה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשרמלאי בשר
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
לאחר המניה יש מבושל במשך שעה 1, לנקז דרך מסננת בסדר, שמירת העצמות והירקות. הניחו את החומרים השמורים בצד והחזירו את הציר המסונן לכיריים. בעזרת כף מחוררת, רזה כל שומן נוסף מהחלק העליון של המרק. מחזירים את המרק לרתיחה על אש בינונית ומורידים לרתיחה להפחתה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
בינתיים מניחים את פירורי הלחם, הפקורינו המגורד, הפטרוזיליה והבשר בקערת ערבוב. ממליחים ומפלפלים את הבשר, בעזרת הידיים כדי לערבב תוך כדי העונה כך שהבשר יתובל לאורך כל הדרך. לאחר שהבשר מעורבב היטב, השתמשו בידיים ליצירת קציצות קטנות, בערך בגודל אגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
פקורינופקורינו
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5
בעזרת כף מחוררת משליכים בעדינות את הקציצות למרק המבעבע בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
6
תנו למרק ולקציצות להתבשל עד שהמרק מצטמצם ב -1 / 3 והקציצות מבושלות, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף