קציצות עגל עם פטריות מרלו וקישואים
קציצות עגל עם פטריות מרלו וקישואים נטול גלוטן, וקמאיות ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 222 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך קציצות עגל, שיני שום, גבינת gruyere, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו מרלו עוף עם פטריות, קציצות עגל לימון ופלפל, ו קציצות עגל מוקפצות / Saltimbocca (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מעיל קישואים עם ספריי בישול, ומפזרים 1/4 מלח כפית ו 1/4 פלפל כפית.
להוסיף קישואים ושום למחבת; לבשל, ערבוב כל הזמן, 3 דקות או עד למכרז. להפריש, ולשמור על חם.
לנגב מחבת נקייה עם מגבות נייר. פטריות מעיל עם ספריי בישול.
מקום מחבת מעל חום בינוני גבוה עד חם.
להוסיף פטריות; לבשל, ערבוב כל הזמן, 3 דקות או עד הזהב. מערבבים ביין, בצל ירוק, ו 1/4 כפית מלח; לבשל 2 עד 3 דקות או עד הנוזל נספג. להפריש, ולשמור על חם.
לנגב מחבת נקייה עם מגבות נייר.
מפזרים עגל באופן שווה עם הנותרים 1/4 כפית מלח ונותר 1/4 כפית פלפל. עגל עם ספריי בישול.
מוסיפים חצי עגל, ומבשלים 1 דקה בכל צד או עד השחמה. חזור על הליך עם עגל שנותר.
הסר עגל מחבת. להפריש; להתחמם.
מוסיפים מים למחבת; מבשלים עד הנוזל מצטמצם 1/4 כוס, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. להחזיר פטריות ועגל למחבת; לזרוק מעיל עם רוטב.
מפזרים גבינה, ומגישים עם קישואים.