קציצות עוף בגריל עם לימון ופלפל שחור וסלט ארוגולה-עגבניות
קציצות עוף בגריל עם לימון ופלפל שחור וארוגולה-סלט עגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 406 קלוריות, 37 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. אם יש לכם פרמיגיאנו-רג'יאנו דק, שמן זית, חומץ יין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בחומץ היין האדום תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פאי דובדבנים כמו קינוח. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה ו 1 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 64%. הציון הזה מוצק. נסו עוף עוף בגריל עם לימון ופלפל שחור וסלט עגבניות ארוגולה, קציצות עגל עם סלט ארוגולן ועגבניות, ו סלט ארוגולה עם עוף צלוי, קינואה שחורה ולימון-טה (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים יחד את מיץ הלימון, 1/4 כוס שמן הזית, שאלוט ו 1/4 כפית פלפל שחור בתבנית אפייה גדולה.
פאונד כל חזה עוף בין גיליונות של נייר שעווה או לעטוף פלסטיק עם סיכה או פטיש לעובי 1/8 אינץ'.
מוסיפים את העוף לתבנית האפייה, הופכים לציפוי, מכסים ומשרים במקרר למשך 30 דקות לפחות ועד 4 שעות.
מחממים את הגריל שלך לגובה.
מוציאים את העוף מהמרינדה ומתבלים משני הצדדים במלח. צולים 2 עד 3 דקות לכל צד או עד להזהבה ופשוט מבושלים.
בזמן שהעוף צולה, שלבו את הארוגולה, העגבניות והבצל, אם משתמשים, בקערה גדולה. זורקים עם החומץ ושאר 2 כפות השמן ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים כל קציצת עוף על צלחת גדולה ומחלקים מעל את סלט הארוגולה-עגבניות. מעל הסלט כמה שבבי גבינה וטפטוף שמן זית.