קציצות עוף פריכות עם רוטב בזיליקום פטרוזיליה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 74 גרם חלבון 65 גרם של שומן, וסך הכל 1247 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח ופלפל, עגבניות שזיפים, תיבול עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 33 דקות. נסו קציצות עוף פריכות עם רוטב שאלוט-אגס על תרד נבול, קציצות עוף עם פטרוזיליה ושום עם ברוקולי, ו מתכון קציצות כבש (עם רוטב בזיליקום) (מתכונים דומים).
הוראות
1
עונת קציצות עם מלח ופלפל משני הצדדים להפוך קלות בקמח.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
2
שלב הבא 7 מרכיבים במעבד מזון ודופק-לעבד את הפירורים לקצוץ את התבלינים, שום ואגוזים ולהפיץ באופן שווה את הטעמים ברחבי תערובת פירור וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
צ'יפס קינמון וייטנאמי
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
להעביר את התערובת לצלחת. מקציפים ביצים בצלחת רדודה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולה
4
מחממים שכבה דקה של שמן במחבת גדולה, בדיוק מספיק כדי לכסות את החלק התחתון של המחבת, מעל בינוני עד בינוני חום גבוה. מעיל את cutlets ביצים ואז breading ולהוסיף שמן חם. מבשלים קציצות בשכבה אחת, ב 2 קבוצות במידת הצורך, על 3 או 4 דקות בכל צד, עד מיצי cutlets לרוץ ברור breading הוא שחום באופן שווה.
מגישים קציצות עוף עם כמות נדיבה של רוטב בזיליקום ופטרוזיליה שפכו על הקציצות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עגבניות שמנת עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
8
מקשטים את העוף עם עגבניות רומה קצוצות דק.
מרכיבים שתצטרך
רומה עגבנייה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
9
מגישים גביני ריסי E Bisi לצד.
10
מחממים מחבת בינונית על חום גבוה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מוסיפים שמן זית כתית מעולה ושום ובצל וטחון, מערבבים כל הזמן 2 עד 3 דקות ואז מוסיפים אורז ועונה עם קצת מלח ופלפל. לבשל עוד דקה בערך ואז להוסיף יין ולתת לו לספוג לחלוטין, 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הוסף על 1 כוס עוף המניה ומערבבים. להפחית את החום קצת בינוני. מערבבים לעתים קרובות וממשיכים להוסיף חצי כוס של נוזל בכל פעם הנוזל הופך נספג לחלוטין. מבשלים 22 דקות, תוך שימוש במניות רבות ככל שנדרש כדי לגרום אורז שמנת עקביות עם ביס אליו.