קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות32
ציון בריאות6
מגזין

קציצות צמחוניות איטלקיות

קציצות צמחוניות איטלקיות
כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לכם מים, גבינת פרמזן, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. . מתכונים דומים: קישואים וקציצות חומוס (צמחוני מדי!), {Vegetarian} קציצות המבורגר חומוס דלעת, ו קציצות בקר איטלקיות.

הוראות

1
חום 2 כפות שמן בסיר גדול. מערבבים את האורז החום, ומבשלים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
מלח תיבול של Lawryמלח תיבול של Lawry
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיפים את העדשים, המים והמלח; מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים עד שהאורז רך והמים נספגים, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
הוסף מים נוספים במידת הצורך; תערובת צריכה להיות עבה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
4
הסר מהחום ולתת להתקרר מעט.
5
מניחים את תערובת האורז המבושלת במעבד מזון יחד עם הביצים, פירורי לחם, גבינת פרמזן, בזיליקום ואבקת שום. תהליך עד משולב היטב, ואת המרקם של בשר טחון. טופס לתוך 1/4 עד 1/2 אינץ קציצות עבות, באמצעות כ 3 כפות תערובת עבור כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
אורז מבושלאורז מבושל
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
6
חום 3 כפות שמן במחבת גדולה. בקבוצות, מטגנים קציצות עד השחמה, על 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
ניקוז על מגבות נייר; מגניב. מטגנים שאריות קציצות באותו אופן. לאחסן במיכלים אטומים במקרר או במקפיא.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.