קציצות קיפוד
אם יש לך מלח, רוטב עגבניות, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : קציצות קיפוד, קציצות קיפוד, ו קציצות קיפוד II.
הוראות
בקערה, לשלב את שבעת המרכיבים הראשונים.
מוסיפים בשר ומערבבים היטב. צורה לתוך 1-1/2-in. ביצים. במחבת גדולה, כדורי בשר חומים בשמן; ניקוז.
מערבבים רוטב עגבניות, מים, סוכר חום ורוטב ווסטרשייר; לשפוך מעל כדורי בשר. להפחית חום; כיסוי ומבשלים במשך 1 שעה.