לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים סקנדינביים, אז נסו קציצות שוודית עם רוטב לינגוברי. מנה אחת מכילה 541 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו בשר בקר טחון, בשר חזיר טחון, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ריבה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טביעת אצבע מלאה ריבה כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 46%. נסו קציצות שוודית עם רוטב לינגוברי או חמוציות, כדורי שעועית שוודית עם רוטב לינגוברי, ו קציצות שוודית עם רוטב מחבת דומדמניות אדומות (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
בקערה קטנה שלבו את פירורי הלחם והחלב; מערבבים בעזרת מזלג ומניחים לעמוד 5 דקות. שמים 3 כפות מהחמאה במחבת קטנה ונותנים לה להמיס על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את השאלוט, השום והקימל; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
זרעי קימל
שום גויה®
4
קולים עד לריכוך אך לא להשחמה, כ -2 דקות.
5
שים את בשר בקר טחון חזיר בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים את תערובת השאלוט המיוזעת, הביצה, הפטרוזיליה והשמיר; מתבלים במלח ופלפל. סוחטים את החלב מפירורי הלחם הספוגים, מוסיפים את הלחם לתערובת הבשר ומערבבים היטב בעזרת הידיים. צובטים בערך 1/2 כוס מתערובת הבשר ומגלגלים אותה בידיים הלחות כדי לעצב אותה לקציצה בגודל כדור קיו. המשיכו ליצור את הקציצות והניחו על מגש; צריך להיות בערך 20 קציצות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
1/4 כוס שומן חזיר
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ענפי שמיר טריים שנקטפו
מים כדי לאפשר
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
ממיסים 2 כפות מהחמאה במחבת גדולה על אש בינונית. כשהקצף מתחיל לשקוע, הוסיפו את הקציצות בקבוצות כדי שלא תצפו את התבנית.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
קולים את הקציצות עד להשחמה טובה מכל הצדדים, בערך 7 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
9
מוציאים את הקציצות לפלטה מרופדת במגבות נייר בסיום.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
10
זרוק את רוב השומן מהמחבת והחזיר אותו לאש.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מוסיפים את כף החמאה שנותרה ומערבלים אותה לציפוי התבנית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מפזרים פנימה את הקמח ומערבבים בעזרת כף עץ להמסה לשומן.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
13
יוצקים את מרק העוף ומערבבים בכף עץ כדי לשחרר את החלקים מתחתית המחבת. מבשלים ומערבבים עד שהנוזל מצטמצם ורוטב מתחיל להיווצר; מתבלים במלח ופלפל. מנמיכים את האש ומערבבים פנימה את השמנת החמוצה. מחזירים את הקציצות לרוטב ומערבבים פנימה 1/4 כוס ריבת הלינגוברי עד לאיחוד. מבשלים עד שהרוטב מסמיך מעט וקציצות הבשר מחוממות, בערך 15 עד 20 דקות. מתקלחים עם פטרוזיליה קצוצה ומעבירים לקערת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת אוכמניות
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה