קציצת טורקיה מיושנת נמסה
נמס קציצות טורקיה מיושן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 53 גרם חלבון , 14 גרם שומן , ובסך הכל 465 קלוריות . מתאים ל-5 מנות. תמורת $4.02 למנה , מתכון זה מכסה 31% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 21 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. זהו מתכון יקר למדי לחובבי האוכל האמריקאי. אם יש לכם גבינת פרובולון, ריבת בייקון, מלח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 86% , וזה מצוין. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קציצות טורקיה מיושן , פטי נמס ופטי נמס .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את הודו, רוטב הסטייק, הטימין, המלח והפלפל. מעצבים את התערובת ל-5 קציצות. מבשלים את הקציצות, בקבוצות אם צריך, במחבת על אש בינונית עד שהן מוכנות, כ-6 דקות לכל צד.
במחבת גדולה ממיסים את 2 כפות החמאה על אש בינונית.
מוסיפים את הפטריות והבצל ומטגנים עד שהבצל רך, 8 עד 10 דקות, תוך ערבוב תכוף.
מוציאים את התערובת מהמחבת; להניח בצד ולשמור על חום.
מחמאה את הלחם משני הצדדים ומניחים על רשת וצולים משני הצדדים עד לקלוי.
מוציאים ומעלים ריבת בייקון אם רוצים.
מניחים את הלחם הקלוי בשכבה אחת על תבנית אפייה. מעל כל אחד קציצה אחת. מחלקים את תערובת הבצל בין הקציצות, ומעל כל אחת פרוסת גבינה. צולים עד שהגבינה נמסה.