קציר תבשיל ירקות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו תבשיל ירקות קציר. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 8 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 326 קלוריות. מתכון זה משמש 3. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם בטטה, בזיליקום, פלפל, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה הביא לך את כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 78%. נסו קציר תבשיל ירקות, תבשיל ירקות קציר עשבי תיבול, ו תבשיל נקניק וירקות לבישול איטי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים בטטה ובצל בחמאה המומסת עד להשחמה קלה, 5 עד 10 דקות.
מערבבים קישואים, דלעת צהובה, פלפל אדום, פלפל ירוק, אורגנו, בזיליקום, מלח ופלפל שחור לתערובת הבטטה; מבשלים ומערבבים עד שהירקות מחוממים ורכים חלקית, 5 עד 10 דקות.
מעבירים תערובת ירקות לכלי קדירה; מפזרים ירקות עם גבינת צ ' דר ופירורי לחם. ריסוס העליון של תבשיל עם תרסיס בישול בטעם חמאה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהציפוי משחים והגבינה נמסה, כ-25 דקות.