קצפת תפוחי אדמה מתוקים עם שאלוט פריכים
קצפת תפוחי אדמה מתוקים עם שאלוט פריך נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 313 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, שמן צמחי, שאלוט, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו בייקון בורבון קצפת תפוחי אדמה מתוקים עם חמאה חומה ומרווה פריכה, פירה עם שאלוט פריכים, ו תפוחי אדמה פריכים עם מתכון שאלוט (מתכונים דומים).
הוראות
פירס את תפוחי האדמה המתוקים עם קצה סכין ואופים במשך כ 40 דקות, או עד מכרז. הנמך את התנור ל-25
חתוך את העורות וגרוף את תפוחי האדמה לקערה גדולה.
מוסיפים את החמאה ואת ההל ומכים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה עד חלקה ורכה. מתבלים במלח ופלפל לבן.
להעביר צלחת הגשה ולשמור על חם.
במחבת עמוקה גדולה, חום 1 אינץ ' של שמן עד מנצנץ.
מוסיפים חצי מהשאלוט ומטגנים על חום מתון, ערבוב, עד פריך, 2 עד 3 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את שאלוט מגבות נייר.
מפזרים מלח. חזור עם שאלוט הנותרים. לפזר את שאלוט על בטטות ומגישים.