קראמבל תפוחים טרי עם גלידת וניל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו קראמבל תפוחים טרי עם גלידת ונילן. מתכון זה משמש 8. מנה אחת מכילה 694 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט שלך קיץ אירוע. אם יש לכם מלח, גלידת ונילן, סוכר חום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף לא כל כך אדיר של 30%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קראמבל תפוחים עם גלידת ונילן, קראמבל תפוחים וגלידת ונילן, ו אפל צימוקים להתפורר עם גלידה כתומה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
קלף, ליבה ופורס תפוחים לפרוסות בגודל 1/4 אינץ'.
מעבירים תפוחים לקערת ערבוב גדולה וזורקים עם סוכר, מיץ לימון, ברנדי וקינמון.
יוצקים לתבנית אפייה משומנת קלות בגודל 13 על 9 אינץ'.
בקערה גדולה אחרת לעשות תערובת פירור גס מתוך מרכיבים להתפורר באמצעות אצבעות. תפוחים למעלה עם תערובת ואופים כ 45 דקות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לקראמבל. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.