קראנץ בטטה
קראנץ ' בטטה יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 11 מנות. עם 123 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בטטה, סוכר חום, מרגרינה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה טוב. נסו קראנץ בטטה פקאן חמאה, לחם קראנץ בטטה בריא, ו בריא קינמון קראנץ ' מאפינס בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים תפוחי אדמה מתוקים במים רותחים 15 דקות או עד מכרז; לנקז היטב מגניב. מחממים תנור ל 35
מניחים תפוחי אדמה ורסק תפוחים במעבד מזון; תהליך עד חלקה.
מוסיפים חלמון ביצה, וניל, מלח וקינמון; תהליך עד חלקה. כף לתוך קערה; להפריש.
מקציפים חלבונים עד פסגות נוקשות טופס. בעדינות מערבבים שליש של חלבונים ביצה לתוך תערובת תפוחי אדמה; בעדינות לקפל את החלבונים הנותרים. כפית לתוך צלחת סופל 1 1/2 ליטר מצופה ספריי בישול.
מערבבים סוכר, קמח ומרגרינה; מפזרים מעל תערובת תפוחי אדמה.
אופים ב 350 במשך 35 דקות או עד סט.
הערה: מכסים ומקררים תערובת תפוחי אדמה, ללא ציפוי, עד 24 שעות, אם תרצה בכך. לחשוף, מפזרים ציפוי, ואופים ב 350 במשך 45 דקות.