קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות11
מגזין

קרבונרה מקרוני וגבינה

קרבונרה מקרוני וגבינה
מקרוני וגבינה Carbonara עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 406 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך את כל המטרה קמח, אפונה, פטרוזיליה, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החלמונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: קרבונרה מקרוני וגבינה, קרבונרה מקרוני וגבינה, ו מבשלים את הספר: מקרוני וגבינה קרבונרה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 177° חמאה 13x9x2 אינץ ' תבנית אפייה. מבשלים מקרוני בסיר גדול כבד של מים מלוחים רותחים עד רך רק אבל עדיין מוצק לנשוך.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר ללא שומן מגוררתגבינת צ'דר ללא שומן מגוררת
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
ניקוז. יש לשטוף ולנקז שוב.
3
מבשלים בייקון בסיר גדול כבד מעל חום בינוני עד פריך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
להעביר בייקון ו 1/4 כוס טפטוף קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים פירורי לחם, 1/4 כוס גבינת פרמזן ו 1/4 כוס פטרוזיליה לבייקון; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
6
מוסיפים שום טחון לתוספות שנותרו בסיר וסוט מעל חום בינוני עד ריחני, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים קמח ומקציפים 3 דקות. בהדרגה לטאטא בחלב שלם, ואז חלמונים ביצה, מלח ופלפל. מבשלים עד שהתערובת מתעבה, מטאטא כל הזמן, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
8
מוסיפים 2 גבינות פונטינה ונותרו 3/4 כוס פרמזן; להקציף עד גבינות להמיס.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
16 פרוסות גבינת פונטינה16 פרוסות גבינת פונטינה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
9
הסר מהחום.
10
מערבבים באפונה, מקרוני ונותר 1/4 כוס פטרוזיליה. מערבבים הנותרים 1 1/2 כוסות פונטינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר ללא שומן מגוררתגבינת צ'דר ללא שומן מגוררת
16 פרוסות גבינת פונטינה16 פרוסות גבינת פונטינה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
11
העברת תערובת מקרוני לצלחת מוכנה. (ניתן להכין 6 שעות קדימה. מכסים תערובות מקרוני ופירורי לחם בנפרד ומקררים. לפני המשך, אופים תערובת מקרוני בקירור, מכוסה, ב 177° עד רק מחומם דרך, כ 30 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
גבינת צ'דר ללא שומן מגוררתגבינת צ'דר ללא שומן מגוררת
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
מפזרים תערובת פירורי לחם על תערובת מקרוני.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
גבינת צ'דר ללא שומן מגוררתגבינת צ'דר ללא שומן מגוררת
13
אופים רק עד ציפוי זהוב, על 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
14
בואו לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.