קרדון מטוגן מוזהב
קרדון מטוגן מוזהב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 559 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פירורי לחם, מלח ופלפל, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 40%. מתכונים דומים: קרדון מטוגן מוזהב, ריזוטו קרדון, ו קרדון גראטן.
הוראות
בקערה, לשלב את המים והחומץ. באמצעות מקלף ירקות, להסיר את המחרוזות החיצוניות הקשות של צלעות קרדון.
חותכים את הצלעות לאורכים 2 אינץ', הוספת אותם למי חומץ כמו שאתה עובד.
מסננים את צלעות הקרדון, מעבירים אותם לסיר גדול של מים מומלחים קלות ומרתיחים עד רך מאוד, כ 30 דקות.
לנקז ולטפוח יבש; תן מגניב.
בקערה רדודה, לשלב את חלמונים ביצה ביצה. בקערה אחרת, לזרוק את הפירורים עם פרמזן, 1/2 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל. טובלים את קרדון הביצים, ואז לדלות בפירורים, לחיצה כדי לעזור להם לדבוק. לנער את כל עודף ולהגדיר את קרדון על מגש מרופד נייר שעווה.
במחבת בינונית, חום 1/2 אינץ ' של שמן צמחי על חום גבוה בינוני. כאשר השמן חם מאוד, להוסיף את קרדון, 5 או 6 חתיכות בכל פעם, ומטגנים עד זהב פריך, על 1 1/2 דקות לכל צד.
להעביר את הקרון למתלה תיל להגדיר מעל תבנית אפייה.
מפזרים קלות עם מלח ומגישים חם או בטמפרטורת החדר עם פלחי לימון.