קרואסון קרם פקאן-משמש
קרואסון קרם פקאן-משמש עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 425 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם ביצה, סוכר, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו לחמניות פקאן משמש עם חמאת דבש משמש, קרואסון קרם פטל, ו קרואסון אוכמניות וקרם דבש (מתכונים דומים).
הוראות
סדר מתלה בשליש התחתון של התנור. מחממים תנור ל-350F.
מורחים אגוזי פקאן על תבנית אפייה וצולים עד שהם קלויים קלות, כ 8 דקות.
בואו מגניב גס לקצוץ; להפריש. מכסים את אותה תבנית אפייה בנייר אפייה; מניחים בצד.
כדי להפוך סירופ וניל, לשלב 6 כפות. סוכר ומים 1/4 כוס בסיר קטן על חום גבוה ומביאים לרתיחה; להסיר מהחום, מערבבים ב 1/4 כפית. וניל.
בואו סירופ מגניב; להפריש.
עם מיקסר חשמלי, להכות יחד Neufchtel ו הנותרים 3 כפות. סוכר במהירות גבוהה עד התערובת היא רכה.
מוסיפים קמח, ביצה ונותר 1/2 כפית. וניל, ומערבבים על מהירות בינונית עד מעורבב היטב. תניח בצד.
מקם קרואסונים על תבנית אפייה ומברשת כל אחד עם סירופ וניל שמור.
מורחים 1/2 כף. ריבה על כל תחתית.
מורחים תערובת Neufchtel על ריבה, מפזרים פקאנים קצוצים ולהחליף צמרות קרואסון.
אופים עד קרואסונים מעט כהה ומילוי הוא נפוח, 15 עד 20 דקות.
תן מגניב מעט אבק עם סוכר ' ממתקים,אם תרצה.