קושימומחה
מוכן ב14 שעות
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרואסונים

קרואסונים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קרואסונים. והוא יספק כ 10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 202 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, קמח בלי חלב, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 14 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: קרואסונים, קרואסונים, ו קרואסונים.

הוראות

1
באמצעות מערבל לעמוד מצויד וו הבצק (או מערבל יד), לערבב יחד את החלב ושמרים על מהירות נמוכה במשך 5 עד 10 שניות כדי לפזר את השמרים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2
מוסיפים את הקמח הרב-תכליתי, קמח הלחם, המלח, הסוכר ואת 2 כפות החמאה הרכה וממשיכים לערבב במהירות נמוכה במשך 3 עד 4 דקות, או עד שהחמאה משתלבת במלואה והבצק חלק.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
3
מוציאים את הבצק מקערת המיקסר, מניחים אותו על מגש ומכסים אותו באופן רופף בניילון נצמד. גוש בצק זה נקרא détrempe.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
4
מניחים את המגש במקרר לפחות 6 שעות או עד 12 שעות. הבצק יהיה מוצק ואת השמרים ייקח קצת פעולה הוכחה קצת. 
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5
לפחות 6 שעות לאחר מכן, לשים את détrempe על משטח עבודה משוריין היטב, ולאחר מכן לחץ למטה בחוזקה כדי ליצור על מרובע 8 אינץ'. לסובב את הריבוע כך, כפי שאתה מתמודד עם זה, זה נראה כמו יהלום בייסבול. השתמש בצידי כף היד שלך כדי לסמן ריבוע 7 אינץ ' באמצע היהלום, יצירת מדפים משולשים בפינות 4.
6
כמיטב יכולתך, לרדד כל אחד מדפים משולש לתוך צורה מרובע (על ריבועים 3 אינץ'). תצטרך למשוך קצת בקצוות כדי למשוך את הכנף לריבוע כפי שאתה מגלגל. כשתסיים, כל פיסת הבצק תהיה כ 12 אינץ 'רחב וגבוה, עם גוש 6 אינץ' מרובע באמצע דש מרובע אחד מעל כל צד של גוש זה. גוש 6 אינץ 'מרובע יהיה בערך 1 אינץ' עבה, ואת 4 מדפים מרובע יהיה בערך 1/4 אינץ ' עבה. 
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
מניחים את החמאה הקרה 1 כוס במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, והכה על מהירות בינונית במשך 15 עד 20 שניות כדי לשבור את החמאה, עדיין לשמור את זה די קר. (לחלופין, להלום את החמאה הקרה עם מערוך כדי לרכך אותו ולעצב אותו לריבוע 6 אינץ'.) לגרד את החמאה מתוך הקערה ישירות על גוש 6 אינץ 'מרובע במרכז הבצק, וללטף אותו עם האצבעות לתוך ריבוע המכסה את גוש 6 אינץ' מרובע. החמאה צריכה להיות בערך אותה עקביות כמו הבצק.
מרכיבים שתצטרך
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
8
מקפלים אחד המדפים עד ולמתוח אותו מעל ריבוע החמאה כדי לכסות אותו לחלוטין. (הבצק הוא נמתח למדי, כך שתוכל למתוח אותו כדי לכסות את החמאה לחלוטין.) לקפל ולמתוח דש שני מעל הדש הראשון, ולאחר מכן לחזור עם השלישי ולאחר מכן דש הרביעי. משוך את הדשים כדי לשמור אותם בכיכר שמכסה את החמאה. עכשיו יהיה לך ריבוע חמאה כי הוא עטוף כולו בצק מעל ומתחת. באמצעות כפות הידיים, לחץ בחוזקה על חבילת הבצק כדי ליצור ריבוע 8 אינץ'. 
מרכיבים שתצטרך
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
כאשר חבילת הבצק שטוחה יחסית, לעבור למערוך ולהמשיך לשטח את הבצק על ידי לחיצה למעלה ולמטה על החבילה עם הסיכה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
10
מרדדים את הבצק לתוך מלבן על 16 על ידי 10 אינץ'. כאשר אתה עובד, קמח את הבצק ואת משטח העבודה לפי הצורך כדי למנוע את הפינים מלהידבק לבצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
11
מיקום המלבן כך צד ארוך פונה אליך. באמצעות מגרד ספסל או סכין, ציון המלבן בחצי אנכית, כדי ליצור שני מלבנים 10-by-8-inch.
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
12
מברישים כל קמח משוחרר מהבצק. הרם את הצד הימני של הבצק וקפל אותו פנימה, כך שהקצה הימני פוגש את קו הבקיע במרכז. ואז להרים את הצד השמאלי של הבצק ולקפל אותו, כך הקצה השמאלי גם פוגש את קו הבקיע במרכז ופוגש את הקצה הימני, כמו גם. ריבוע את הקפלים ככל האפשר כך הקצוות נפגשים בצורה מסודרת, ואז לקפל את החצי הימני של הבצק על החלק השמאלי. זה נקרא קיפול ספר. הבצק שלך יהיה כעת ברוחב 4 אינץ', 10 אינץ 'מלמעלה למטה, ובעובי 2 אינץ' בערך. סובב את ערימת הבצק בכיוון השעון 90 מעלות; עכשיו זה יהיה 10 אינץ 'רחב 4 אינץ' מלמעלה למטה. תהליך הקיפול והסיבוב נקרא " הפיכת הבצק.”  
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
13
עכשיו, לגלגל את הבצק לתוך מלבן על 18 אינץ 'רחב 8 אינץ' מלמעלה למטה. הבצק עשוי להיות קצת דביק, ולכן, שוב, הקפד לפרוח את הבצק ואת משטח העבודה לפי הצורך כדי למנוע את הסיכה מלהידבק. באמצעות מגרד הספסל או סכין, הפעם קל להבקיע את המלבן אנכית לשלישים. כל שליש יהיה 6 אינץ 'רחב 8 אינץ' מלמעלה למטה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
14
מברישים כל קמח משוחרר מהבצק. קח את השליש הימני של הבצק ותהפוך אותו לשלישי האמצעי. אז קחו את השליש השמאלי של הבצק ותהפכו את השליש השלישי מעל השליש האמצעי והימני. (זה כמו לקפל מכתב עסקי.) הבצק שלך צריך להיות עכשיו על 6 אינץ 'רחב, 8 אינץ' מלמעלה למטה, ועל 2 אינץ ' עבה. סובב את ערימת הבצק בכיוון השעון 90 מעלות; עכשיו זה יהיה 8 אינץ 'רחב 6 אינץ' מלמעלה למטה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
15
מניחים את הבצק על תבנית אפייה ומכסים אותו לחלוטין בניילון נצמד, תוחבים את הפלסטיק מתחת לבצק כאילו אתה תוחב אותו למיטה. להכניס למקרר לפחות 1 1/2 שעות ולא יותר מ 3 שעות. 
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
16
הסר את הבצק מהמקרר והנח אותו על משטח עבודה משוריין היטב, עם צד ארוך של המלבן מולך. הפעם לגלגל את הבצק לתוך מלבן על 18 אינץ 'רחב 12 אינץ' מלמעלה למטה. אם הבצק מתנגד מתגלגל, לתת לו לשבת ולהירגע עד 15 דקות להתגלגל שוב. שוב ניקוד אנכית לשלישים, ולאחר מכן לתת לו לקפל אות אחרת (לקפל את השלישי הימני על השלישי באמצע, ולקפל את השלישי השמאלי על גבי זה). החזירו את הבצק לסדין האפייה ושוב כסו אותו לחלוטין בניילון נצמד. הפעם לתת לו לנוח במקרר לפחות 4 שעות או עד 16 שעות. 
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
17
קו גיליון אפייה עם נייר קלף. 
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
18
הסר את הבצק מהמקרר, והנח אותו שוב על משטח עבודה משוריין היטב, עם צד ארוך של המלבן הפונה אליך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
19
מגלגלים אותו החוצה לתוך מלבן ארוך, צר על 30 אינץ 'רחב 6 עד 7 אינץ' מלמעלה למטה.  
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
20
החל מהפינה השמאלית התחתונה של המלבן, סמן לאורך הקצה התחתון של המלבן כל 5 אינץ ' עד שתגיע לפינה הימנית התחתונה. לאחר מכן, החל מהפינה השמאלית העליונה של המלבן, סמן לאורך הקצה העליון בדיוק באמצע הדרך בין החריצים בקצה התחתון. החריץ הראשון שלך יהיה 2 1/2 אינץ 'מהפינה השמאלית ולאחר מכן להמשיך חריץ כל 5 אינץ'. השתמש בסכין השף כדי לחתוך את מלבן הבצק למשולשים על ידי חיתוך באלכסון מחריץ לחריץ. אתה תהיה בסופו של דבר עם 10 משולשים וכמה חתיכות קצה של גרוטאות. 
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
21
החל בקצה, לחתוך חריץ אנכי 1 אינץ ' במרכז הבסיס של כל משולש. סובבו את כל המשולשים כך שהבסיס נמצא למעלה, רחוק מכם, והנקודה מכוונת אליכם. להרים משולש ולהחזיק אותו על ידי הבסיס שלה עם יד אחת בעדינות למתוח אותו ללטף אותו לאורך עם היד השנייה שלך כדי להאריך אותו 10 עד 12 אינץ ' באורך.  
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
22
מניחים את המשולש המוארך על משטח העבודה. מאוורר לפתוח את הבסיס ב 1 אינץ חריץ לתוך Y, ולאחר מכן לגלגל את הבצק עד לנקודה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
23
מניחים את המשולש מגולגל, נקודה בצד למטה, על גיליון אפייה מצופה קלף, כך הנקודה נוגעת בקלף. חזור עם משולשי הבצק הנותרים, ריווח המאפים 2 עד 3 סנטימטרים זה מזה על תבנית האפייה. 
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
24
מכסים את הקרואסונים בקלילות עם ניילון לעטוף ולהשאיר אותם במקום חם במשך 2 עד 2 1/2 שעות, או עד שהם קצת poufy ו אוורירי.
מרכיבים שתצטרך
קצפת בפחית או קצפתקצפת בפחית או קצפת
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
25
בקערה קטנה, לטאטא את הביצה עד מעורבב. בעדינות לצחצח קרואסונים בקלילות עם הביצה. 
מרכיבים שתצטרך
קצפת בפחית או קצפתקצפת בפחית או קצפת
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
26
אם אתה אופה את הקרואסונים באותו יום, לכסות אותם שוב עם ניילון לעטוף ולתת להם לסיים הגהה לעוד 1 שעה עד 1 שעה ו 30 דקות. הם יקבלו אפילו יותר poufy ו jiggly כאשר אתה דוחף אותם.  
מרכיבים שתצטרך
קצפת בפחית או קצפתקצפת בפחית או קצפת
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
27
מניחים מתלה במרכז התנור, ומחממים את התנור ל-400 ° F.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
28
כאשר הקרואסונים נעשים הגהה, לצחצח אותם שוב עם הביצה המוכה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת בפחית או קצפתקצפת בפחית או קצפת
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
29
אופים ב 204° במשך 5 הדקות הראשונות, ולאחר מכן לכבות את התנור ל350 ואופים עוד 25 עד 35 דקות (עבור זמן אפייה כולל של 30 עד 40 דקות), או עד שהם זהובים חום בכל רחבי.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
30
בואו להתקרר על מחבת על מתלה חוט במשך 30 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
31
מגישים חמים. 
32
אם אתם אופים את הקרואסונים למחרת, לאחר 2-עד 2 ½ הוכחה שעה הראשונה, לצחצח אותם קלות עם ביצה מוכה כמו בימוי, לעטוף אותם בניילון נצמד ולמקם במקרר. למחרת בבוקר, להסיר אותם מהמקרר ולתת להם לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 עד 40 דקות. ואז לחמם את התנור, לצחצח אותם שוב עם ביצה מוכה, ואופים לפי ההוראות.  
מרכיבים שתצטרך
קצפת בפחית או קצפתקצפת בפחית או קצפת
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
33
הקרואסונים טעימים יותר ביום שהם אפויים. הם יכולים להיות מאוחסנים במיכל אטום בטמפרטורת החדר לילה, ולאחר מכן רעננו בתנור 149° במשך 5 עד 8 דקות לפני ההגשה. 
מרכיבים שתצטרך
קצפת בפחית או קצפתקצפת בפחית או קצפת
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)