קרואסונים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קרואסונים. והוא יספק כ 10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 202 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, קמח בלי חלב, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 14 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: קרואסונים, קרואסונים, ו קרואסונים.
הוראות
באמצעות מערבל לעמוד מצויד וו הבצק (או מערבל יד), לערבב יחד את החלב ושמרים על מהירות נמוכה במשך 5 עד 10 שניות כדי לפזר את השמרים.
מוסיפים את הקמח הרב-תכליתי, קמח הלחם, המלח, הסוכר ואת 2 כפות החמאה הרכה וממשיכים לערבב במהירות נמוכה במשך 3 עד 4 דקות, או עד שהחמאה משתלבת במלואה והבצק חלק.
מוציאים את הבצק מקערת המיקסר, מניחים אותו על מגש ומכסים אותו באופן רופף בניילון נצמד. גוש בצק זה נקרא détrempe.
מניחים את המגש במקרר לפחות 6 שעות או עד 12 שעות. הבצק יהיה מוצק ואת השמרים ייקח קצת פעולה הוכחה קצת.
לפחות 6 שעות לאחר מכן, לשים את détrempe על משטח עבודה משוריין היטב, ולאחר מכן לחץ למטה בחוזקה כדי ליצור על מרובע 8 אינץ'. לסובב את הריבוע כך, כפי שאתה מתמודד עם זה, זה נראה כמו יהלום בייסבול. השתמש בצידי כף היד שלך כדי לסמן ריבוע 7 אינץ ' באמצע היהלום, יצירת מדפים משולשים בפינות 4.
כמיטב יכולתך, לרדד כל אחד מדפים משולש לתוך צורה מרובע (על ריבועים 3 אינץ'). תצטרך למשוך קצת בקצוות כדי למשוך את הכנף לריבוע כפי שאתה מגלגל. כשתסיים, כל פיסת הבצק תהיה כ 12 אינץ 'רחב וגבוה, עם גוש 6 אינץ' מרובע באמצע דש מרובע אחד מעל כל צד של גוש זה. גוש 6 אינץ 'מרובע יהיה בערך 1 אינץ' עבה, ואת 4 מדפים מרובע יהיה בערך 1/4 אינץ ' עבה.
מניחים את החמאה הקרה 1 כוס במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, והכה על מהירות בינונית במשך 15 עד 20 שניות כדי לשבור את החמאה, עדיין לשמור את זה די קר. (לחלופין, להלום את החמאה הקרה עם מערוך כדי לרכך אותו ולעצב אותו לריבוע 6 אינץ'.) לגרד את החמאה מתוך הקערה ישירות על גוש 6 אינץ 'מרובע במרכז הבצק, וללטף אותו עם האצבעות לתוך ריבוע המכסה את גוש 6 אינץ' מרובע. החמאה צריכה להיות בערך אותה עקביות כמו הבצק.
מקפלים אחד המדפים עד ולמתוח אותו מעל ריבוע החמאה כדי לכסות אותו לחלוטין. (הבצק הוא נמתח למדי, כך שתוכל למתוח אותו כדי לכסות את החמאה לחלוטין.) לקפל ולמתוח דש שני מעל הדש הראשון, ולאחר מכן לחזור עם השלישי ולאחר מכן דש הרביעי. משוך את הדשים כדי לשמור אותם בכיכר שמכסה את החמאה. עכשיו יהיה לך ריבוע חמאה כי הוא עטוף כולו בצק מעל ומתחת. באמצעות כפות הידיים, לחץ בחוזקה על חבילת הבצק כדי ליצור ריבוע 8 אינץ'.
כאשר חבילת הבצק שטוחה יחסית, לעבור למערוך ולהמשיך לשטח את הבצק על ידי לחיצה למעלה ולמטה על החבילה עם הסיכה.
מרדדים את הבצק לתוך מלבן על 16 על ידי 10 אינץ'. כאשר אתה עובד, קמח את הבצק ואת משטח העבודה לפי הצורך כדי למנוע את הפינים מלהידבק לבצק.
מיקום המלבן כך צד ארוך פונה אליך. באמצעות מגרד ספסל או סכין, ציון המלבן בחצי אנכית, כדי ליצור שני מלבנים 10-by-8-inch.
מברישים כל קמח משוחרר מהבצק. הרם את הצד הימני של הבצק וקפל אותו פנימה, כך שהקצה הימני פוגש את קו הבקיע במרכז. ואז להרים את הצד השמאלי של הבצק ולקפל אותו, כך הקצה השמאלי גם פוגש את קו הבקיע במרכז ופוגש את הקצה הימני, כמו גם. ריבוע את הקפלים ככל האפשר כך הקצוות נפגשים בצורה מסודרת, ואז לקפל את החצי הימני של הבצק על החלק השמאלי. זה נקרא קיפול ספר. הבצק שלך יהיה כעת ברוחב 4 אינץ', 10 אינץ 'מלמעלה למטה, ובעובי 2 אינץ' בערך. סובב את ערימת הבצק בכיוון השעון 90 מעלות; עכשיו זה יהיה 10 אינץ 'רחב 4 אינץ' מלמעלה למטה. תהליך הקיפול והסיבוב נקרא " הפיכת הבצק.”
עכשיו, לגלגל את הבצק לתוך מלבן על 18 אינץ 'רחב 8 אינץ' מלמעלה למטה. הבצק עשוי להיות קצת דביק, ולכן, שוב, הקפד לפרוח את הבצק ואת משטח העבודה לפי הצורך כדי למנוע את הסיכה מלהידבק. באמצעות מגרד הספסל או סכין, הפעם קל להבקיע את המלבן אנכית לשלישים. כל שליש יהיה 6 אינץ 'רחב 8 אינץ' מלמעלה למטה.
מברישים כל קמח משוחרר מהבצק. קח את השליש הימני של הבצק ותהפוך אותו לשלישי האמצעי. אז קחו את השליש השמאלי של הבצק ותהפכו את השליש השלישי מעל השליש האמצעי והימני. (זה כמו לקפל מכתב עסקי.) הבצק שלך צריך להיות עכשיו על 6 אינץ 'רחב, 8 אינץ' מלמעלה למטה, ועל 2 אינץ ' עבה. סובב את ערימת הבצק בכיוון השעון 90 מעלות; עכשיו זה יהיה 8 אינץ 'רחב 6 אינץ' מלמעלה למטה.
מניחים את הבצק על תבנית אפייה ומכסים אותו לחלוטין בניילון נצמד, תוחבים את הפלסטיק מתחת לבצק כאילו אתה תוחב אותו למיטה. להכניס למקרר לפחות 1 1/2 שעות ולא יותר מ 3 שעות.
הסר את הבצק מהמקרר והנח אותו על משטח עבודה משוריין היטב, עם צד ארוך של המלבן מולך. הפעם לגלגל את הבצק לתוך מלבן על 18 אינץ 'רחב 12 אינץ' מלמעלה למטה. אם הבצק מתנגד מתגלגל, לתת לו לשבת ולהירגע עד 15 דקות להתגלגל שוב. שוב ניקוד אנכית לשלישים, ולאחר מכן לתת לו לקפל אות אחרת (לקפל את השלישי הימני על השלישי באמצע, ולקפל את השלישי השמאלי על גבי זה). החזירו את הבצק לסדין האפייה ושוב כסו אותו לחלוטין בניילון נצמד. הפעם לתת לו לנוח במקרר לפחות 4 שעות או עד 16 שעות.
קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
הסר את הבצק מהמקרר, והנח אותו שוב על משטח עבודה משוריין היטב, עם צד ארוך של המלבן הפונה אליך.
מגלגלים אותו החוצה לתוך מלבן ארוך, צר על 30 אינץ 'רחב 6 עד 7 אינץ' מלמעלה למטה.
החל מהפינה השמאלית התחתונה של המלבן, סמן לאורך הקצה התחתון של המלבן כל 5 אינץ ' עד שתגיע לפינה הימנית התחתונה. לאחר מכן, החל מהפינה השמאלית העליונה של המלבן, סמן לאורך הקצה העליון בדיוק באמצע הדרך בין החריצים בקצה התחתון. החריץ הראשון שלך יהיה 2 1/2 אינץ 'מהפינה השמאלית ולאחר מכן להמשיך חריץ כל 5 אינץ'. השתמש בסכין השף כדי לחתוך את מלבן הבצק למשולשים על ידי חיתוך באלכסון מחריץ לחריץ. אתה תהיה בסופו של דבר עם 10 משולשים וכמה חתיכות קצה של גרוטאות.
החל בקצה, לחתוך חריץ אנכי 1 אינץ ' במרכז הבסיס של כל משולש. סובבו את כל המשולשים כך שהבסיס נמצא למעלה, רחוק מכם, והנקודה מכוונת אליכם. להרים משולש ולהחזיק אותו על ידי הבסיס שלה עם יד אחת בעדינות למתוח אותו ללטף אותו לאורך עם היד השנייה שלך כדי להאריך אותו 10 עד 12 אינץ ' באורך.
מניחים את המשולש המוארך על משטח העבודה. מאוורר לפתוח את הבסיס ב 1 אינץ חריץ לתוך Y, ולאחר מכן לגלגל את הבצק עד לנקודה.
מניחים את המשולש מגולגל, נקודה בצד למטה, על גיליון אפייה מצופה קלף, כך הנקודה נוגעת בקלף. חזור עם משולשי הבצק הנותרים, ריווח המאפים 2 עד 3 סנטימטרים זה מזה על תבנית האפייה.
מכסים את הקרואסונים בקלילות עם ניילון לעטוף ולהשאיר אותם במקום חם במשך 2 עד 2 1/2 שעות, או עד שהם קצת poufy ו אוורירי.
בקערה קטנה, לטאטא את הביצה עד מעורבב. בעדינות לצחצח קרואסונים בקלילות עם הביצה.
אם אתה אופה את הקרואסונים באותו יום, לכסות אותם שוב עם ניילון לעטוף ולתת להם לסיים הגהה לעוד 1 שעה עד 1 שעה ו 30 דקות. הם יקבלו אפילו יותר poufy ו jiggly כאשר אתה דוחף אותם.
מניחים מתלה במרכז התנור, ומחממים את התנור ל-400 ° F.
כאשר הקרואסונים נעשים הגהה, לצחצח אותם שוב עם הביצה המוכה.
אופים ב 204° במשך 5 הדקות הראשונות, ולאחר מכן לכבות את התנור ל350 ואופים עוד 25 עד 35 דקות (עבור זמן אפייה כולל של 30 עד 40 דקות), או עד שהם זהובים חום בכל רחבי.
בואו להתקרר על מחבת על מתלה חוט במשך 30 עד 40 דקות.
אם אתם אופים את הקרואסונים למחרת, לאחר 2-עד 2 ½ הוכחה שעה הראשונה, לצחצח אותם קלות עם ביצה מוכה כמו בימוי, לעטוף אותם בניילון נצמד ולמקם במקרר. למחרת בבוקר, להסיר אותם מהמקרר ולתת להם לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 עד 40 דקות. ואז לחמם את התנור, לצחצח אותם שוב עם ביצה מוכה, ואופים לפי ההוראות.
הקרואסונים טעימים יותר ביום שהם אפויים. הם יכולים להיות מאוחסנים במיכל אטום בטמפרטורת החדר לילה, ולאחר מכן רעננו בתנור 149° במשך 5 עד 8 דקות לפני ההגשה.