קושימומחה
מוכן ב14 שעות
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרואסונים

קרואסונים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קרואסונים. והוא יספק כ 10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 202 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, קמח בלי חלב, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 14 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: קרואסונים, קרואסונים, ו קרואסונים.

הוראות

1
באמצעות מערבל לעמוד מצויד וו הבצק (או מערבל יד), לערבב יחד את החלב ושמרים על מהירות נמוכה במשך 5 עד 10 שניות כדי לפזר את השמרים.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2
מוסיפים את הקמח הרב-תכליתי, קמח הלחם, המלח, הסוכר ואת 2 כפות החמאה הרכה וממשיכים לערבב במהירות נמוכה במשך 3 עד 4 דקות, או עד שהחמאה משתלבת במלואה והבצק חלק.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מוציאים את הבצק מקערת המיקסר, מניחים אותו על מגש ומכסים אותו באופן רופף בניילון נצמד. גוש בצק זה נקרא détrempe.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מניחים את המגש במקרר לפחות 6 שעות או עד 12 שעות. הבצק יהיה מוצק ואת השמרים ייקח קצת פעולה הוכחה קצת. 
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
5
לפחות 6 שעות לאחר מכן, לשים את détrempe על משטח עבודה משוריין היטב, ולאחר מכן לחץ למטה בחוזקה כדי ליצור על מרובע 8 אינץ'. לסובב את הריבוע כך, כפי שאתה מתמודד עם זה, זה נראה כמו יהלום בייסבול. השתמש בצידי כף היד שלך כדי לסמן ריבוע 7 אינץ ' באמצע היהלום, יצירת מדפים משולשים בפינות 4.
6
כמיטב יכולתך, לרדד כל אחד מדפים משולש לתוך צורה מרובע (על ריבועים 3 אינץ'). תצטרך למשוך קצת בקצוות כדי למשוך את הכנף לריבוע כפי שאתה מגלגל. כשתסיים, כל פיסת הבצק תהיה כ 12 אינץ 'רחב וגבוה, עם גוש 6 אינץ' מרובע באמצע דש מרובע אחד מעל כל צד של גוש זה. גוש 6 אינץ 'מרובע יהיה בערך 1 אינץ' עבה, ואת 4 מדפים מרובע יהיה בערך 1/4 אינץ ' עבה. 
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
7
מניחים את החמאה הקרה 1 כוס במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, והכה על מהירות בינונית במשך 15 עד 20 שניות כדי לשבור את החמאה, עדיין לשמור את זה די קר. (לחלופין, להלום את החמאה הקרה עם מערוך כדי לרכך אותו ולעצב אותו לריבוע 6 אינץ'.) לגרד את החמאה מתוך הקערה ישירות על גוש 6 אינץ 'מרובע במרכז הבצק, וללטף אותו עם האצבעות לתוך ריבוע המכסה את גוש 6 אינץ' מרובע. החמאה צריכה להיות בערך אותה עקביות כמו הבצק.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מקפלים אחד המדפים עד ולמתוח אותו מעל ריבוע החמאה כדי לכסות אותו לחלוטין. (הבצק הוא נמתח למדי, כך שתוכל למתוח אותו כדי לכסות את החמאה לחלוטין.) לקפל ולמתוח דש שני מעל הדש הראשון, ולאחר מכן לחזור עם השלישי ולאחר מכן דש הרביעי. משוך את הדשים כדי לשמור אותם בכיכר שמכסה את החמאה. עכשיו יהיה לך ריבוע חמאה כי הוא עטוף כולו בצק מעל ומתחת. באמצעות כפות הידיים, לחץ בחוזקה על חבילת הבצק כדי ליצור ריבוע 8 אינץ'. 
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
9
כאשר חבילת הבצק שטוחה יחסית, לעבור למערוך ולהמשיך לשטח את הבצק על ידי לחיצה למעלה ולמטה על החבילה עם הסיכה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
10
מרדדים את הבצק לתוך מלבן על 16 על ידי 10 אינץ'. כאשר אתה עובד, קמח את הבצק ואת משטח העבודה לפי הצורך כדי למנוע את הפינים מלהידבק לבצק.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
11
מיקום המלבן כך צד ארוך פונה אליך. באמצעות מגרד ספסל או סכין, ציון המלבן בחצי אנכית, כדי ליצור שני מלבנים 10-by-8-inch.
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
12
מברישים כל קמח משוחרר מהבצק. הרם את הצד הימני של הבצק וקפל אותו פנימה, כך שהקצה הימני פוגש את קו הבקיע במרכז. ואז להרים את הצד השמאלי של הבצק ולקפל אותו, כך הקצה השמאלי גם פוגש את קו הבקיע במרכז ופוגש את הקצה הימני, כמו גם. ריבוע את הקפלים ככל האפשר כך הקצוות נפגשים בצורה מסודרת, ואז לקפל את החצי הימני של הבצק על החלק השמאלי. זה נקרא קיפול ספר. הבצק שלך יהיה כעת ברוחב 4 אינץ', 10 אינץ 'מלמעלה למטה, ובעובי 2 אינץ' בערך. סובב את ערימת הבצק בכיוון השעון 90 מעלות; עכשיו זה יהיה 10 אינץ 'רחב 4 אינץ' מלמעלה למטה. תהליך הקיפול והסיבוב נקרא " הפיכת הבצק.”  
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
13
עכשיו, לגלגל את הבצק לתוך מלבן על 18 אינץ 'רחב 8 אינץ' מלמעלה למטה. הבצק עשוי להיות קצת דביק, ולכן, שוב, הקפד לפרוח את הבצק ואת משטח העבודה לפי הצורך כדי למנוע את הסיכה מלהידבק. באמצעות מגרד הספסל או סכין, הפעם קל להבקיע את המלבן אנכית לשלישים. כל שליש יהיה 6 אינץ 'רחב 8 אינץ' מלמעלה למטה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
14
מברישים כל קמח משוחרר מהבצק. קח את השליש הימני של הבצק ותהפוך אותו לשלישי האמצעי. אז קחו את השליש השמאלי של הבצק ותהפכו את השליש השלישי מעל השליש האמצעי והימני. (זה כמו לקפל מכתב עסקי.) הבצק שלך צריך להיות עכשיו על 6 אינץ 'רחב, 8 אינץ' מלמעלה למטה, ועל 2 אינץ ' עבה. סובב את ערימת הבצק בכיוון השעון 90 מעלות; עכשיו זה יהיה 8 אינץ 'רחב 6 אינץ' מלמעלה למטה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
15
מניחים את הבצק על תבנית אפייה ומכסים אותו לחלוטין בניילון נצמד, תוחבים את הפלסטיק מתחת לבצק כאילו אתה תוחב אותו למיטה. להכניס למקרר לפחות 1 1/2 שעות ולא יותר מ 3 שעות. 
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
16
הסר את הבצק מהמקרר והנח אותו על משטח עבודה משוריין היטב, עם צד ארוך של המלבן מולך. הפעם לגלגל את הבצק לתוך מלבן על 18 אינץ 'רחב 12 אינץ' מלמעלה למטה. אם הבצק מתנגד מתגלגל, לתת לו לשבת ולהירגע עד 15 דקות להתגלגל שוב. שוב ניקוד אנכית לשלישים, ולאחר מכן לתת לו לקפל אות אחרת (לקפל את השלישי הימני על השלישי באמצע, ולקפל את השלישי השמאלי על גבי זה). החזירו את הבצק לסדין האפייה ושוב כסו אותו לחלוטין בניילון נצמד. הפעם לתת לו לנוח במקרר לפחות 4 שעות או עד 16 שעות. 
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
17
קו גיליון אפייה עם נייר קלף. 
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
18
הסר את הבצק מהמקרר, והנח אותו שוב על משטח עבודה משוריין היטב, עם צד ארוך של המלבן הפונה אליך.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
19
מגלגלים אותו החוצה לתוך מלבן ארוך, צר על 30 אינץ 'רחב 6 עד 7 אינץ' מלמעלה למטה.  
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
20
החל מהפינה השמאלית התחתונה של המלבן, סמן לאורך הקצה התחתון של המלבן כל 5 אינץ ' עד שתגיע לפינה הימנית התחתונה. לאחר מכן, החל מהפינה השמאלית העליונה של המלבן, סמן לאורך הקצה העליון בדיוק באמצע הדרך בין החריצים בקצה התחתון. החריץ הראשון שלך יהיה 2 1/2 אינץ 'מהפינה השמאלית ולאחר מכן להמשיך חריץ כל 5 אינץ'. השתמש בסכין השף כדי לחתוך את מלבן הבצק למשולשים על ידי חיתוך באלכסון מחריץ לחריץ. אתה תהיה בסופו של דבר עם 10 משולשים וכמה חתיכות קצה של גרוטאות. 
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
21
החל בקצה, לחתוך חריץ אנכי 1 אינץ ' במרכז הבסיס של כל משולש. סובבו את כל המשולשים כך שהבסיס נמצא למעלה, רחוק מכם, והנקודה מכוונת אליכם. להרים משולש ולהחזיק אותו על ידי הבסיס שלה עם יד אחת בעדינות למתוח אותו ללטף אותו לאורך עם היד השנייה שלך כדי להאריך אותו 10 עד 12 אינץ ' באורך.  
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
22
מניחים את המשולש המוארך על משטח העבודה. מאוורר לפתוח את הבסיס ב 1 אינץ חריץ לתוך Y, ולאחר מכן לגלגל את הבצק עד לנקודה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
23
מניחים את המשולש מגולגל, נקודה בצד למטה, על גיליון אפייה מצופה קלף, כך הנקודה נוגעת בקלף. חזור עם משולשי הבצק הנותרים, ריווח המאפים 2 עד 3 סנטימטרים זה מזה על תבנית האפייה. 
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
24
מכסים את הקרואסונים בקלילות עם ניילון לעטוף ולהשאיר אותם במקום חם במשך 2 עד 2 1/2 שעות, או עד שהם קצת poufy ו אוורירי.
מרכיבים שתצטרך
קצפת בפחית או קצפתקצפת בפחית או קצפת
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
25
בקערה קטנה, לטאטא את הביצה עד מעורבב. בעדינות לצחצח קרואסונים בקלילות עם הביצה. 
מרכיבים שתצטרך
קצפת בפחית או קצפתקצפת בפחית או קצפת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
26
אם אתה אופה את הקרואסונים באותו יום, לכסות אותם שוב עם ניילון לעטוף ולתת להם לסיים הגהה לעוד 1 שעה עד 1 שעה ו 30 דקות. הם יקבלו אפילו יותר poufy ו jiggly כאשר אתה דוחף אותם.  
מרכיבים שתצטרך
קצפת בפחית או קצפתקצפת בפחית או קצפת
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
27
מניחים מתלה במרכז התנור, ומחממים את התנור ל-400 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
28
כאשר הקרואסונים נעשים הגהה, לצחצח אותם שוב עם הביצה המוכה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת בפחית או קצפתקצפת בפחית או קצפת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
29
אופים ב 204° במשך 5 הדקות הראשונות, ולאחר מכן לכבות את התנור ל350 ואופים עוד 25 עד 35 דקות (עבור זמן אפייה כולל של 30 עד 40 דקות), או עד שהם זהובים חום בכל רחבי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
30
בואו להתקרר על מחבת על מתלה חוט במשך 30 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
31
מגישים חמים. 
32
אם אתם אופים את הקרואסונים למחרת, לאחר 2-עד 2 ½ הוכחה שעה הראשונה, לצחצח אותם קלות עם ביצה מוכה כמו בימוי, לעטוף אותם בניילון נצמד ולמקם במקרר. למחרת בבוקר, להסיר אותם מהמקרר ולתת להם לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 עד 40 דקות. ואז לחמם את התנור, לצחצח אותם שוב עם ביצה מוכה, ואופים לפי ההוראות.  
מרכיבים שתצטרך
קצפת בפחית או קצפתקצפת בפחית או קצפת
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
33
הקרואסונים טעימים יותר ביום שהם אפויים. הם יכולים להיות מאוחסנים במיכל אטום בטמפרטורת החדר לילה, ולאחר מכן רעננו בתנור 149° במשך 5 עד 8 דקות לפני ההגשה. 
מרכיבים שתצטרך
קצפת בפחית או קצפתקצפת בפחית או קצפת
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה