קרואסונים מחיטה מלאה
קרואסונים מחיטה מלאה הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 3 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל של 346 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -15 דקות. 9 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם דבש, חמאה, מים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 25%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: קרואסונים, קרואסונים, ו קרואסונים.
הוראות
בקערה קטנה ממיסים שמרים במים חמים.
בואו לעמוד עד שמנת, כ -10 דקות. מערבבים דבש ו 3/4 כוס קמח.
לטאטא עד חלקה. כיסוי קערה ולתת לעמוד במשך 1 1/2 שעות.
בקערה גדולה שלבו חתיכות חמאה עם קמח הכוס שנותר.
יוצקים פנימה את בלילת השמרים ומערבבים להרטיב. הפעל בצק על משטח מקומח קל, בצק טפיחה למטה ומגלגלים למלבן. מקפלים 1/3 מהבצק לכיוון המרכז ואז מקפלים את הצד השני של הבצק מעל הראשון 1/
הרם בצק וגרד משטח עבודה נקי.
מפזרים אזור עם קמח וחזור; מתגלגל וקיפול 3 פעמים נוספות. הבצק חייב להיות קשה; אם לא, להקפיא במשך 45 דקות.
חותכים ל -3 חלקים, 1 חלק לכל 4 קרואסונים. עבודה עם חתיכה אחת בכל פעם, מחזיק אחרים במקרר עד מוכן לשימוש.
מגלגלים כל חלק בנפרד למלבנים בעובי 1/4 אינץ'.
חותכים כל חתיכה לרוחב באלכסון ליצירת 4 משולשים.
רול מקצה רחב לנקודה ועקומה מסתיים כדי ליצור סהר צורת.
מניחים על דפי עוגיות לא משומנים.
בקערה קטנה מקציפים יחד ביצה ומים.
מברשת קרואסונים עם לשטוף ביצה להפריש לעלות במשך שעה 1. בינתיים, מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). מזגגים קרואסונים בתערובת הביצים פעם נוספת לפני האפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד לנפח וחום, כ -15 דקות.
נותנים להתקרר מעט ומגישים.