קרוסטטה דלעת מקורמל
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: קרוסטטה דלעת-ו-ריקוטה, זרעי דלעת מקורמלים, ו דלעת וקרמל-פאי פקאן.
הוראות
להקפיא 1 כוס חמאה 10 דקות.
קמח דופק, 1/4 כוס סוכר superfine, ומלח במעבד מזון 2 או 3 פעמים או עד מעורבב.
מוסיפים חמאה; דופק 15 פעמים או עד שהתערובת מתפוררת. עם ריצת מעבד, להוסיף 1/4 כוס מים קרח דרך מצנח מזון. תהליך 10 שניות או רק עד מעורבב.
להפוך את הבצק על גיליון של רדיד אלומיניום; צורה לתוך סיבוב 7 אינץ'. מכסים בחוזקה, ומקררים לפחות 1 שעה או עד 2 ימים.
מניחים חצאי דלעת, בצד חתוך למטה, במחבת גדולה, רדודה.
אופים ב 500 במשך 20 עד 25 דקות או עד מכרז.
לגרוף את עיסת, הזמנת 6 כוסות.
ממיסים 1/4 כוס חמאה במחבת כבדה; מוסיפים 2 כוסות סוכר, ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד שהסוכר נמס והופך צבע זהוב עמוק. בזהירות לערבב עיסת דלעת (תערובת יהיה גוש אבל להיות חלקה עם בישול נוסף); לבשל, ערבוב כל הזמן, עד התערובת חלקה. תערובת כפית לתוך קערה; צמרמורת 1 שעה או עד מקורר ביסודיות.
מגלגלים את הבצק לתוך אליפסה של 18 על 15 אינץ ' על משטח מקומח; מעבירים בזהירות לסדין אפייה (הבצק רך מאוד). תערובת דלעת כפית על בצק, עוזב גבול 2 אינץ'. בעדינות להרים את הגבול, לקפל מעל מילוי, קפלים בצק לפי הצורך.
אופים ב 450 במשך 18 עד 22 דקות או עד הקרום הוא זהוב.
מפזרים טארט חם עם אבקת סוכר.
מגישים עם רוטב קרמל, Nanci Courtney ' s Crem Anglaise, וקצפת.