קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרוסטטה דלעת מקורמל

קרוסטטה דלעת מקורמל
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: קרוסטטה דלעת-ו-ריקוטה, זרעי דלעת מקורמלים, ו דלעת וקרמל-פאי פקאן.

הוראות

1
להקפיא 1 כוס חמאה 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
2
קמח דופק, 1/4 כוס סוכר superfine, ומלח במעבד מזון 2 או 3 פעמים או עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Superfineסוכר Superfine
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
3
מוסיפים חמאה; דופק 15 פעמים או עד שהתערובת מתפוררת. עם ריצת מעבד, להוסיף 1/4 כוס מים קרח דרך מצנח מזון. תהליך 10 שניות או רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4
להפוך את הבצק על גיליון של רדיד אלומיניום; צורה לתוך סיבוב 7 אינץ'. מכסים בחוזקה, ומקררים לפחות 1 שעה או עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
מניחים חצאי דלעת, בצד חתוך למטה, במחבת גדולה, רדודה.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
אופים ב 500 במשך 20 עד 25 דקות או עד מכרז.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הסר מהתנור, וקריר לגעת.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
לגרוף את עיסת, הזמנת 6 כוסות.
9
ממיסים 1/4 כוס חמאה במחבת כבדה; מוסיפים 2 כוסות סוכר, ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד שהסוכר נמס והופך צבע זהוב עמוק. בזהירות לערבב עיסת דלעת (תערובת יהיה גוש אבל להיות חלקה עם בישול נוסף); לבשל, ערבוב כל הזמן, עד התערובת חלקה. תערובת כפית לתוך קערה; צמרמורת 1 שעה או עד מקורר ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
מגלגלים את הבצק לתוך אליפסה של 18 על 15 אינץ ' על משטח מקומח; מעבירים בזהירות לסדין אפייה (הבצק רך מאוד). תערובת דלעת כפית על בצק, עוזב גבול 2 אינץ'. בעדינות להרים את הגבול, לקפל מעל מילוי, קפלים בצק לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
11
אופים ב 450 במשך 18 עד 22 דקות או עד הקרום הוא זהוב.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
מפזרים טארט חם עם אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
13
מגישים עם רוטב קרמל, Nanci Courtney ' s Crem Anglaise, וקצפת.
מרכיבים שתצטרך
מים רגיליםמים רגילים
לימון גומילימון גומי