קרוסטטה של פירות קיץ
קיץ פירות קרוסטטן הוא צמחוני קינוח. מתכון זה מכין 6 מנות עם 606 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם מי קרח, אוכמניות, סוכר סופר עדין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 36%. ציון זה לא כל כך עצום. נסו קרוסטטה של פירות קיץ (אינה גרטן), קיץ שזיף קרוסטטה, ו אפרסק קיץ וקרוסטטה של ריבס עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מניחים את הקמח, הסוכר והמלח בקערה של מעבד מזון המצויד בלהב פלדה. דופק כמה פעמים כדי לשלב.
מוסיפים את החמאה וזורקים במהירות (ובזהירות!) עם האצבעות שלך כדי מעיל כל קוביית חמאה עם הקמח. דופק 12 עד 15 פעמים, או עד שהחמאה בגודל אפונה. כשהמנוע פועל, הוסף את מי הקרח בבת אחת דרך צינור ההזנה. המשך ללחוץ על כפתור הדופק כדי לשלב, אך עצור את המכונה רגע לפני שהבצק מתאחד. הופכים את הבצק לקרש מקומח היטב, מרדדים אותו לכדור, חוצים לשניים ויוצרים ל -2 דיסקים שטוחים. לעטוף את הדיסקים פלסטיק לקרר לפחות 1 שעה. אם אתה רק צריך 1 דיסק של בצק הדיסק השני של בצק יכול להיות קפוא.
מחממים תנור ל -450 מעלות צלזיוס. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
מרדדים את המאפה לעיגול בגודל 11 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מעבירים אותו לסדין האפייה.
למאפה (מכין 2 קרוסטטות) .
חותכים את האפרסקים והשזיפים בפלחים ומניחים אותם בקערה עם האוכמניות. זורקים אותם עם 1 כף מהקמח, 1 כף מהסוכר, גרידת התפוז ומיץ התפוזים.
מניחים את הפירות המעורבים על עיגול הבצק ומשאירים גבול בגודל 1 1/2 אינץ'.
שלב את 1/4 כוס הקמח, 1/4 כוס הסוכר והמלח בקערה של מעבד מזון המצויד בלהב פלדה.
מוסיפים את החמאה ודופקים עד שהתערובת מתפוררת.
יוצקים לקערה ומשפשפים אותה באצבעותיך עד שהיא מתחילה להחזיק יחד.
מפזרים באופן שווה על הפרי. מקפלים בעדינות את גבול המאפה מעל הפרי, מקפלים אותו ליצירת קצה.
אופים את הקרוסטטה במשך 20 עד 25 דקות, עד שהקרום מזהיב והפרי רך.
הניחו לקרוסטטה להתקרר במשך 5 דקות, ולאחר מכן השתמשו ב -2 מרית גדולה כדי להעביר אותה לרשת.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.