קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

קרוסטטה של פירות קיץ

קרוסטטה של פירות קיץ
קיץ פירות קרוסטטן הוא צמחוני קינוח. מתכון זה מכין 6 מנות עם 606 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם מי קרח, אוכמניות, סוכר סופר עדין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 36%. ציון זה לא כל כך עצום. נסו קרוסטטה של פירות קיץ (אינה גרטן), קיץ שזיף קרוסטטה, ו אפרסק קיץ וקרוסטטה של ריבס עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את הקמח, הסוכר והמלח בקערה של מעבד מזון המצויד בלהב פלדה. דופק כמה פעמים כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את החמאה וזורקים במהירות (ובזהירות!) עם האצבעות שלך כדי מעיל כל קוביית חמאה עם הקמח. דופק 12 עד 15 פעמים, או עד שהחמאה בגודל אפונה. כשהמנוע פועל, הוסף את מי הקרח בבת אחת דרך צינור ההזנה. המשך ללחוץ על כפתור הדופק כדי לשלב, אך עצור את המכונה רגע לפני שהבצק מתאחד. הופכים את הבצק לקרש מקומח היטב, מרדדים אותו לכדור, חוצים לשניים ויוצרים ל -2 דיסקים שטוחים. לעטוף את הדיסקים פלסטיק לקרר לפחות 1 שעה. אם אתה רק צריך 1 דיסק של בצק הדיסק השני של בצק יכול להיות קפוא.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
4
מחממים תנור ל -450 מעלות צלזיוס. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מרדדים את המאפה לעיגול בגודל 11 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מעבירים אותו לסדין האפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
למאפה (מכין 2 קרוסטטות) .
8
חותכים את האפרסקים והשזיפים בפלחים ומניחים אותם בקערה עם האוכמניות. זורקים אותם עם 1 כף מהקמח, 1 כף מהסוכר, גרידת התפוז ומיץ התפוזים.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מניחים את הפירות המעורבים על עיגול הבצק ומשאירים גבול בגודל 1 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) פירות מעורבים לא ממותקים קפואיםחבילות כל אחת) פירות מעורבים לא ממותקים קפואים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
10
שלב את 1/4 כוס הקמח, 1/4 כוס הסוכר והמלח בקערה של מעבד מזון המצויד בלהב פלדה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מוסיפים את החמאה ודופקים עד שהתערובת מתפוררת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
12
יוצקים לקערה ומשפשפים אותה באצבעותיך עד שהיא מתחילה להחזיק יחד.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
מפזרים באופן שווה על הפרי. מקפלים בעדינות את גבול המאפה מעל הפרי, מקפלים אותו ליצירת קצה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
14
אופים את הקרוסטטה במשך 20 עד 25 דקות, עד שהקרום מזהיב והפרי רך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
הניחו לקרוסטטה להתקרר במשך 5 דקות, ולאחר מכן השתמשו ב -2 מרית גדולה כדי להעביר אותה לרשת.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
16
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.