קרוסטטה תפוחים עם ג'ינג'ר מגובש
צריך קינוח צמחוני? קרוסטטה תפוחים עם ג'ינג'ר גבישי יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 211 קלוריות. גשו לסופר וקנו קמח לכל מטרה, מיץ לימון, מי קרח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פאי תפוחים עם קרום ג'ינג'ר מגובש, תפוח פריך עם ג'ינג'ר מגובש, ו תפוח Crockpot & רוטב חמוציות עם ג'ינג'ר כתום וגבישי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, סוכר ומלח במעבד; מערבבים 5 שניות.
להוסיף חמאה; באמצעות / כיבוי פונה, לחתוך עד תערובת דומה ארוחה גסה.
הוסף 3 כפות מי קרח. באמצעות הפעלה / כיבוי, להתמזג עד טופס גושים לחים, הוספת מים נוספים על ידי כפית אם הבצק יבש. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף פלסטיק; צמרמורת לפחות 1 שעה עד 1 יום.
מתלה מיקום במרכז התנור מחממים עד 218°.
מערבבים תפוחים, 3 כפות סוכר, ג ' ינג ' ר גבישי, ומיץ לימון בקערה גדולה; לזרוק בעדינות כדי להתמזג.
מרדדים בצק על גיליון גדול של נייר קלף עד 14 אינץ ' עגול.
העברת קלף עם בצק לתבנית אפייה גדולה. מסדרים 3/4 של תערובת תפוח במרכז הבצק, עולה רק מעט, ויוצרים מעגל בקוטר 8 אינץ 'ומשאיר גבול רגיל 3 אינץ'. חופפים הנותרים פרוסות תפוח במעגלים קונצנטריים על גבי שכבת אפל. מקפלים קצה רגיל של קרום על תפוחים, משאיר תפוחים חשופים במרכז. בעדינות לקפל ולצבוט קצה הבצק כדי לאטום כל סדקים.
מפזרים תפוחים עם 1 כף סוכר, ואז נקודה תפוחים עם חמאה.
מברשת קרום עם חלב ומפזרים הנותרים 1 כף סוכר.
אופים קרוסטטה עד הקרום הוא חום זהוב ותפוחים רכים, כ 40 דקות.
מברשת תפוחים עם שימורי משמש חמים. מגניב על תבנית אפייה 15 דקות. תחליק סכין ארוכה מתחת לקרוסטטה כדי להשתחרר. (ניתן לעשות 4 שעות קדימה.
בואו לעמוד על גיליון בטמפרטורת החדר. לחמם מחדש ב 425°f תנור 5 דקות לפני ההגשה.)
מגישים חם עם גלידת וניל או מוקצף מוקצף, לפי הצורך.