קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרוסטטה תפוחים עם רוטב קרמל

קרוסטטה תפוחים עם רוטב קרמל
קרוסטטה תפוחים עם רוטב קרמל הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 222 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, מים, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-236 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד היטב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו קרוסטטה תפוחים עם רוטב קרמל, קרוסטטה תפוחים עם רוטב קרמל מתובל, ו תפוח וקרמל גיל גאודה קרוסטטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית, מערבבים 1 1/4 כוסות קמח, 2 כפות סוכר והמלח.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
2
חותכים בחמאה, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד חלקיקים בגודל של אפונה קטנה. בקערה קטנה, מערבבים מים ווניל; מפזרים על תערובת קמח, 1 כף בכל פעם, משליך במזלג עד שכל הקמח הוא רטוב והבצק כמעט מנקה את הצד של הקערה (עד 1 כף יותר מים ניתן להוסיף במידת הצורך).
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
3
לאסוף בצק לכדור; צורה לתוך עגול 5 אינץ שטוח על משטח מקומח קלות. לעטוף בניילון נצמד; לקרר כ -30 דקות או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
תנור חום עד 204°. עם מערוך מקומח, רול מאפה לתוך סיבוב 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
מניחים על גיליון עוגיות גדול ungreased.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
בקערה גדולה, לערבב 1/2 כוס סוכר 3 כפות קמח. מערבבים תפוחים עד מצופה. תערובת תפוח תלולית על מרכז הבצק עגול עד בתוך 2 אינץ ' של קצה. מקפלים קצה הבצק על תערובת תפוח; קצה crimp של הבצק מעט. בקערה קטנה, מערבבים 1 כף סוכר וקינמון; מפזרים על תפוחים ובצק.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
7
אופים 27 עד 32 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
חתוך לפרוסות.
9
מגישים חם טפטוף עם ציפוי קרמל.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים