קרוסטיני אלה פיורנטינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל crostini Alla Fiorentinan. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 270 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים אהבו את המתאבן הזה. אם יש לך אנשובי, חמאה, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן קטוגני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. מתכונים דומים: ים בס alla פיורנטינה, Bisteccan alla Fiorentina, ו פולפטה אלה פיורנטינה..
הוראות
מחממים את השמן במחבת על אש נמוכה.
מוסיפים את הבצל, סלרי, גזר ושום; מבשלים ומערבבים במשך כ 5 דקות עד הבצל רך.
ללטף את העוף והכבד כבש יבש, ולהוסיף למחבת. מטגנים על אש נמוכה עד שכל הצדדים מושחמים.
יוצקים את היין האדום על הכבד, ולתת לו להתאדות לרגע. מערבבים את מחית העגבניות, חצי פטרוזיליה, אנשובי, ציר עוף, מלח ופלפל. כיסוי, ומבשלים במשך כ -20 דקות.
השתמש בבלנדר ביד כדי לרתוח את תערובת הכבד. אם אין לך אחד, להעביר למעבד מזון, ולעבד עד חלקה. לחזור למחבת, ומערבבים את החמאה, צלפים ופטרוזיליה הנותרים.