קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות11
מגזין

קרוסטיני בקר עם מיונז פלפל אדום

קרוסטיני בקר עם מיונז פלפל אדום
קרוסטיני בקר עם מיונז פלפל אדום דורש כ 3 שעות ו 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 12. זה הר ד ' אובר יש 471 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. לכו לחנות ואספו שקדי בקר, לחם בגט, מלח ים גס ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 47%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון רוסטביף וארוגולה קרוסטיני עם פלפל אדום זית, רוסטביף וארוגולה קרוסטיני עם פלפל אדום זית, ו מיונז פלפל אדום.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מסדרים את פרוסות הלחם על 2 ניירות אפייה גדולים וכבדים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
מזלפים 3 כפות שמן על פרוסות הלחם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
דַק-דַק-
4
אופים עד שהקרוסטיני זהוב בהיר ופריך, בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיניקרוסטיני
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מערבבים את הפלפלים והמיונז במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה וקרמית. מתבלים את מיונז הפלפל, לפי הטעם, במלח ופלפל. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
6
קשרו את הבקר בחוט מטבח כדי לעזור לשמור על צורתו. מתבלים את הבקר במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
7
מחממים את יתרת 1 כף השמן במחבת קטנה כבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
8
מוסיפים את הבקר למחבת ומבשלים עד שהוא שחום ומבושל עד לקבלת חמימות רצויה, כ -8 דקות לנדיר. מקפיאים את הבקר עד שהוא פשוט קפוא (זה יקל על הפרוסה), כ -3 שעות. בעזרת סכין גילוף חדה גדולה חותכים את הבקר לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
9
מורחים את מיונז הפלפל מעל הקרוסטיני ומעליו את הבקר הפרוס. מסדרים את הקרוסטיני על מגש. מפזרים מעל הצלפים, מפזרים את מלח הים הגס ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים גסמלח ים גס
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
קרוסטיניקרוסטיני
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
10
עצה קדימה: מיונז פלפל פעמון בשר בקר פרוס יכול להתבצע 1 יום קדימה. מכסים בנפרד ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
11
אלטרנטיבה: אם תרצה, ניתן להחליף את שקד הבקר ב -1 קילו רוסטביף פרוס טרי. מכיוון שהרוסטביף כבר מבושל וניתן להשתמש בו כפי שהוא, הוא מהווה אלטרנטיבה נהדרת לחיסכון בזמן.
מרכיבים שתצטרך
עלי תרד שלמיםעלי תרד שלמים
בשר טנדרלויןבשר טנדרלוין

יין מומלץ: יין מבעבע, קיאנטיname, ורדיקיו., ורוד נוצץ, Trebbiano

יין מבעבע, קיאנטי וורדיצ ' יו הם הבחירות המובילות שלי עבור קרוסטיני. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מדיצ 'י ארמט קונצ' רטו למברוסקו רג ' יאנו. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
מדיצ 'י ארמטה קונצ' רטו למברוסקו רג ' יאנו
מדיצ 'י ארמטה קונצ' רטו למברוסקו רג ' יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן על החיך.