קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות11
מגזין

קרוסטיני בקר עם מיונז פלפל אדום

קרוסטיני בקר עם מיונז פלפל אדום
קרוסטיני בקר עם מיונז פלפל אדום דורש כ 3 שעות ו 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 12. זה הר ד ' אובר יש 471 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. לכו לחנות ואספו שקדי בקר, לחם בגט, מלח ים גס ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 47%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון רוסטביף וארוגולה קרוסטיני עם פלפל אדום זית, רוסטביף וארוגולה קרוסטיני עם פלפל אדום זית, ו מיונז פלפל אדום.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
מסדרים את פרוסות הלחם על 2 ניירות אפייה גדולים וכבדים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
מזלפים 3 כפות שמן על פרוסות הלחם.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
אופים עד שהקרוסטיני זהוב בהיר ופריך, בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיניקרוסטיני
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
5
מערבבים את הפלפלים והמיונז במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה וקרמית. מתבלים את מיונז הפלפל, לפי הטעם, במלח ופלפל. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
6
קשרו את הבקר בחוט מטבח כדי לעזור לשמור על צורתו. מתבלים את הבקר במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
7
מחממים את יתרת 1 כף השמן במחבת קטנה כבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
8
מוסיפים את הבקר למחבת ומבשלים עד שהוא שחום ומבושל עד לקבלת חמימות רצויה, כ -8 דקות לנדיר. מקפיאים את הבקר עד שהוא פשוט קפוא (זה יקל על הפרוסה), כ -3 שעות. בעזרת סכין גילוף חדה גדולה חותכים את הבקר לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
9
מורחים את מיונז הפלפל מעל הקרוסטיני ומעליו את הבקר הפרוס. מסדרים את הקרוסטיני על מגש. מפזרים מעל הצלפים, מפזרים את מלח הים הגס ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים גסמלח ים גס
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
קרוסטיניקרוסטיני
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
10
עצה קדימה: מיונז פלפל פעמון בשר בקר פרוס יכול להתבצע 1 יום קדימה. מכסים בנפרד ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
11
אלטרנטיבה: אם תרצה, ניתן להחליף את שקד הבקר ב -1 קילו רוסטביף פרוס טרי. מכיוון שהרוסטביף כבר מבושל וניתן להשתמש בו כפי שהוא, הוא מהווה אלטרנטיבה נהדרת לחיסכון בזמן.
מרכיבים שתצטרך
רוסטביףרוסטביף
בשר טנדרלויןבשר טנדרלוין

יין מומלץ: יין מבעבע, קיאנטיname, ורדיקיו., ורוד נוצץ, Trebbiano

יין מבעבע, קיאנטי וורדיצ ' יו הם הבחירות המובילות שלי עבור קרוסטיני. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מדיצ 'י ארמט קונצ' רטו למברוסקו רג ' יאנו. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
מדיצ 'י ארמטה קונצ' רטו למברוסקו רג ' יאנו
מדיצ 'י ארמטה קונצ' רטו למברוסקו רג ' יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן על החיך.