קרוסטיני בקר עם מיונז פלפל אדום
קרוסטיני בקר עם מיונז פלפל אדום דורש כ 3 שעות ו 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 12. זה הר ד ' אובר יש 471 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. לכו לחנות ואספו שקדי בקר, לחם בגט, מלח ים גס ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 47%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון רוסטביף וארוגולה קרוסטיני עם פלפל אדום זית, רוסטביף וארוגולה קרוסטיני עם פלפל אדום זית, ו מיונז פלפל אדום.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מסדרים את פרוסות הלחם על 2 ניירות אפייה גדולים וכבדים.
מזלפים 3 כפות שמן על פרוסות הלחם.
אופים עד שהקרוסטיני זהוב בהיר ופריך, בערך 15 דקות.
מערבבים את הפלפלים והמיונז במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה וקרמית. מתבלים את מיונז הפלפל, לפי הטעם, במלח ופלפל. מכסים ומקררים.
קשרו את הבקר בחוט מטבח כדי לעזור לשמור על צורתו. מתבלים את הבקר במלח ופלפל.
מחממים את יתרת 1 כף השמן במחבת קטנה כבדה על אש בינונית.
מוסיפים את הבקר למחבת ומבשלים עד שהוא שחום ומבושל עד לקבלת חמימות רצויה, כ -8 דקות לנדיר. מקפיאים את הבקר עד שהוא פשוט קפוא (זה יקל על הפרוסה), כ -3 שעות. בעזרת סכין גילוף חדה גדולה חותכים את הבקר לפרוסות דקות.
מורחים את מיונז הפלפל מעל הקרוסטיני ומעליו את הבקר הפרוס. מסדרים את הקרוסטיני על מגש. מפזרים מעל הצלפים, מפזרים את מלח הים הגס ומגישים.
עצה קדימה: מיונז פלפל פעמון בשר בקר פרוס יכול להתבצע 1 יום קדימה. מכסים בנפרד ומקררים.
אלטרנטיבה: אם תרצה, ניתן להחליף את שקד הבקר ב -1 קילו רוסטביף פרוס טרי. מכיוון שהרוסטביף כבר מבושל וניתן להשתמש בו כפי שהוא, הוא מהווה אלטרנטיבה נהדרת לחיסכון בזמן.
יין מומלץ: יין מבעבע, קיאנטיname, ורדיקיו., ורוד נוצץ, Trebbiano
יין מבעבע, קיאנטי וורדיצ ' יו הם הבחירות המובילות שלי עבור קרוסטיני. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מדיצ 'י ארמט קונצ' רטו למברוסקו רג ' יאנו. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![מדיצ 'י ארמטה קונצ' רטו למברוסקו רג ' יאנו]()
מדיצ 'י ארמטה קונצ' רטו למברוסקו רג ' יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן על החיך.