המתכון Crostini di Fegatini (כבד עוף Crostini) יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 25 דקות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 150 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, וין סנטו, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: Crostini di fegatini (כבד עוף טוסקני Crostini), עוף-כבד קרוסטיני, ו קרוסטיני כבד עוף.
הוראות
1
מניחים אנשובי קצוץ על קרש חיתוך ולעשות משחה על ידי גרירת הצד של סכין שף עליהם בזווית של 15 מעלות בערך 10 פעמים או עד חלקה; להפריש.ממיסים חמאה במחבת בינונית על חום בינוני עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
רול פירות צהוב אחד
2
מוסיפים ממרח אנשובי, בצל, מלח ופלפל עד שהבצל מתרכך אבל לא משחימים, כ -5 דקות.להגביר את החום בינוני גבוה, להוסיף כבד עוף, ו sauté, ערבוב מדי פעם, עד כבדים הם השחמה בכל רחבי, על 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוף
משחת אנשובי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מוסיפים וין סנטו או שרי ומבשלים עד שרוב הנוזל התאדה, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Vin Santo
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
4
מוסיפים מרק עוף, צלפים, מרווה ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שכמעט כל הנוזל התאדה והכבדים מבושלים דרך, כ -3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
5
הסר מהחום, העבר כבדים ללוח חיתוך, ושמור תערובת בצל במחבת. כאשר קר מספיק כדי להתמודד, דק קוצצים את הכבדים עד שהם בערך בגודל של גרעיני פופקורן. להחזיר כבדים למחבת ומערבבים בחומץ.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני פופקורן
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.