קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות8
ציון בריאות17
מגזין

קרוסטיני די פגטיני (קרוסטיני כבד עוף)

קרוסטיני די פגטיני (קרוסטיני כבד עוף)
המתכון Crostini di Fegatini (כבד עוף Crostini) יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 25 דקות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 150 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, וין סנטו, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: Crostini di fegatini (כבד עוף טוסקני Crostini), עוף-כבד קרוסטיני, ו קרוסטיני כבד עוף.

הוראות

1
מניחים אנשובי קצוץ על קרש חיתוך ולעשות משחה על ידי גרירת הצד של סכין שף עליהם בזווית של 15 מעלות בערך 10 פעמים או עד חלקה; להפריש.ממיסים חמאה במחבת בינונית על חום בינוני עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
מוסיפים ממרח אנשובי, בצל, מלח ופלפל עד שהבצל מתרכך אבל לא משחימים, כ -5 דקות.להגביר את החום בינוני גבוה, להוסיף כבד עוף, ו sauté, ערבוב מדי פעם, עד כבדים הם השחמה בכל רחבי, על 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
משחת אנשובימשחת אנשובי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מוסיפים וין סנטו או שרי ומבשלים עד שרוב הנוזל התאדה, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Vin SantoVin Santo
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
4
מוסיפים מרק עוף, צלפים, מרווה ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שכמעט כל הנוזל התאדה והכבדים מבושלים דרך, כ -3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
5
הסר מהחום, העבר כבדים ללוח חיתוך, ושמור תערובת בצל במחבת. כאשר קר מספיק כדי להתמודד, דק קוצצים את הכבדים עד שהם בערך בגודל של גרעיני פופקורן. להחזיר כבדים למחבת ומערבבים בחומץ.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני פופקורןגרעיני פופקורן
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מגישים על פרוסות באגט קלוי.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.