קרוסטיני חזיר בשמיר עם רוטב חרדל מתוק
המתכון שמיר נרפא חזיר Crostini עם רוטב חרדל מתוק יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 43 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. אתה מקבל מתאבן שמגיש 50. אם יש לכם פלפל טחון גס, שיני שום, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו שמיר-הליבוט נרפא עם רוטב חרדל, סלמון קרוסטיני עם חרדל-שמיר רוטב, ו בשר חזיר צלוי עם חרדל-שמיר רוטב (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מלח, 3 כפות סוכר, ופלפל בקערה קטנה כדי להתמזג.
מניחים כל tenderloin חזיר על גבי גיליון פלסטיק לעטוף. לשפשף שום בכל רחבי בשר חזיר tenderloins. ללטף את כל תערובת מלח על חזיר, ציפוי בנדיבות.
מפזרים עם שמיר 3/4 כוס, טפיחות לדבוק. לעטוף חזיר עם פלסטיק.
מניחים בתבנית אפייה. תרגע 6 שעות.
מחממים תנור ל 204°. לגרד חלק ציפוי שמיר מ tenderloins. לטפוח חזיר יבש עם מגבות נייר.
מניחים חזיר על תבנית אפייה גדולה כבדה. צלוי עד מדחום בשר רושם 150 ° F כאשר מוכנס למרכז חזיר, מפנה לאחר 15 דקות, על 25 דקות בסך הכל. חזיר מגניב לגמרי. כיסוי וצינה עד קר, לפחות 6 שעות.
מערבבים הנותרים 1/2 כוס סוכר וחומץ בקערה קטנה עד הסוכר מתמוסס.
מקציפים בחרדל. מערבבים הנותרים 2 כפות שמיר. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. מכסים ומקררים עד שקר. (חזיר ורוטב יכול להתבצע 1 יום קדימה. שמור בקירור.)
חותכים בשר חזיר לרוחב לפרוסות דקות מאוד. סדר חזיר על גבי פרוסות באגט. כפית קצת רוטב שמיר על כל אחד. לארגן על מגש ומגישים.