קרוסטיני ים תיכוני
קרוסטיני ים תיכוני עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 163 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. גשו לסופר וקנו מלפפון, לחם, זיתים של קלמטן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו קרוסטיני ים תיכוני, טונה ים תיכונית חומוס קרוסטיני + סל בגידה, ו Crostini di fegatini (כבד עוף טוסקני Crostini) (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים את פרוסות הלחם על תבנית אפייה (התאימו כמה שתוכלו!). לרסס קלות עם שמן בישול. להחליק לתוך התנור ואופים במשך 10 דקות. חזור על תהליך זה עד שכל הלחם כבר מבושל.
מורחים כל פרוסת לחם עם חומוס קטן ומסדרים על מגש.
מערבבים את המלפפון וזיתים בקערה. כף קצת על כל פרוסות הלחם, חלוקת שווה ביניהם.
יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע
רוז תוסס ויין מבעבע הם הבחירה העליונה שלי למתאבן. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. יין אחד את יכולה לנסות הוא Syltbar גברת סודה רוזה. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 25 דולר.
![Syltbar גברת נוצץ עלה]()
Syltbar גברת נוצץ עלה
אלגנטי, מורכב ופירותי, מלווה בניחוח עדין של פירות הדר וליצ ' י. ורוד בהיר, משיי וקורן צבע, Syltbar נוצץ עלה עשוי 100% מרלו אשר נותן זה נוצץ עלה חזק, טעם עגול כי הוא טעים עד הטיפה האחרונה. בסך הכל, זהו יין מענג, מאוזן היטב, נקי, ברור וקרם.אידיאלי כמו אפריטיף, מעולה עם חזיר, פירות ים מטוגנים, קרפצ ' יו דגים לבנים ארטישוק מטוגן. גם מושלם לשייט בסירה!ידידותי לטבעונים וצמחוניים, ללא תוספת סוכר, ללא תוספת סולפיטים