צריך מתאבן ללא גלוטן וחלב חינם? קרוסטיני מעורב: Crostini Misti יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 175 קלוריות. אם יש לכם מלח ופלפל, שום, portobellos, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קרוסטיני זית מעורב, Crostini di fegatini (כבד עוף טוסקני Crostini), ו עגבניות מעורבות סלסה קרוסטיני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים 2 כפות שמן זית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את הבצל האדום ומבשלים במשך 5 דקות, עד רך שקוף.
מרכיבים שתצטרך
בצל אדום
4
מוסיף את הפלפלים האדומים, קורנית, אורגנו ו לטגן על חום גבוה במשך חמש דקות יותר, עד הפלפלים והבצל הם רכים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום
אורגנו
פלפלים
בצל
טימין
5
הסר מהחום, מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד. באותו מחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים 2 כפות שמן זית עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים את cavolo nero ואת פתיתי הפלפל ומבשלים עד נבול ורך, על 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב Lacinato
פלפל
7
הסר את המחבת מהחום, מניחים את תערובת הכרוב לתוך קערה, מערבבים חתיכות פרושוטו, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
כרוב
ציוד שתשתמש בו
קערה
מחבת
8
מניחים את הפטריות על מגש גיליון טפטוף עם 2 כפות שמן זית. מתבלים במלח ופלפל, מניחים בתנור וצולים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פטריות
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר. קוצצים את הפטריות לקוביות 1/4 אינץ ' ומניחים לקערה עם המיצים שפלטו במהלך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
ציוד שתשתמש בו
קערה
תנור
10
מוסיפים את המרווה, מתבלים במלח ופלפל, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מרווה
11
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים 2 כפות שמן זית על אש בינונית עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
12
מוסיפים את הכרישה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הכרישה הם רכים מאוד שקוף, על 8 או 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה
13
הסר מהחום ולאפשר להתקרר בקערה. לקרוע את עלי המנטה ביד ולהוסיף כרישה. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מנטה
כרישה
ציוד שתשתמש בו
קערה
14
מסננים את השעועית הספוגה ומבשלים, מכוסים במים מתוקים, מעל חום גבוה עד שהשעועית רכה מאוד אך לא ספוג מים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית
מים
15
מסננים את השעועית, מאפשרים להם להתקרר מעט, ולאחר מכן מחית עם מחית תפוחי אדמה או מזלג, דואג לא "שוט" אותם יותר מדי. מערבבים את השום הטחון, רוזמרין, חומץ בלסמי, ושמן זית 1/4 כוס. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים עוד שמן במידת הצורך כדי ליצור מרקם חלק, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמי
מלח ופלפל
שום טחון
שמן זית
רוזמרין
תפוח אדמה
שעועית
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
16
מחממים את הגריל או את הגריל.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
גריל
17
גריל או לחם טוסט במשך 2 דקות, עד השחמה המשרד. לטעום כל אחד מתערובות לתיבול ולהרטיב כל זה עשוי להיות יבש עם קצת שמן זית כתית מעולה וסחיטה של לימון. מעל כל חתיכת טוסט עם כף גדושה של כל אחד מתערובות לשרת מיד.