קרוסטיני עם גורגונזולה, בצל מקורמל וריבת תאנים
Crostini עם Gorgonzola, בצל מקורמל, וריבת תאנה היא צמחוני ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאבן זה יש 141 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, עלי טימין, תאנים, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ריבה תאנה Flatbread עם שום קלוי, Crostini Rib-Eye Surf ו טורף עם מוס Gorgonzola ובורבון Shallots Caramelized, ו אמנון מושחר עם Gorgonzola & בצל מקורמל.
הוראות
כדי להכין ריבה, להסיר נובעת תאנים.
מניחים תאנים ומיץ במעבד מזון; תהליך עד תאנים הם קצוצים גס.
מניחים תערובת תאנה, 2 כוסות מים, סירופ, וקורטוב של מלח בסיר בינוני; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 25 דקות או עד עבה. מגניב לגמרי.
כדי להכין בצל, לחמם מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני.
מוסיפים בצל, חומץ, 1/2 כפית טימין, ו 1/4 כפית מלח; מכסים ומבשלים 5 דקות. לחשוף ולבשל 20 דקות או עד בצל הוא חום זהוב עמוק, ערבוב מדי פעם. בעוד בצל מבשל, להוסיף 1/2 כוס מים, 1/4 כוס בכל פעם, כדי לשמור על בצל מלהידבק למחבת.
מורחים 1 כפית גבינה על כל פרוסת באגט. למעלה כל פרוסה עם תערובת 1 כפית בצל וריבת 1 כפית.
מפזרים באופן שווה עם עלי קורנית.