קרוסטיני עם מסקרפונה, בצל ירוק בגריל, עגבנייה וזיגוג בלסמי
קרוסטיני עם מסקרפונה, בצל ירוק בגריל, עגבניות וזיגוג בלסמי עשוי להיות רק ההור ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 17 גרם חלבון, 103 גרם שומן, ובסך הכל 1415 קלוריות. מתכון צמחוני זה משרת 4 . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. אם יש לכם שמן זית, שמן קנולן, בצל ירוק וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני לא כל כך מרהיב של 30%. נסו שזיפים בגריל עם זיגוג בלסמי רוזמרין ומסקרפונה, אפרסקים בגריל עם מסקרפונה, פיסטוקים וזיגוג בלסמי, ו עגבניות שלפוחיות טוסט בגריל קפרזה נאצ'וס עם זיגוג בלסמי עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את הגריל לחום גבוה.
מברישים את הלחם בשמן זית ומפזרים מלח ופלפל, לפי הטעם. לשים על הגריל ומבשלים עד קלוי קל.
מברישים את העגבניות בשמן קנולה וצולים על הגריל עד לחרוך מעט.
מוציאים את הלחם מהגריל ומורחים את הפרוסות במסקרפונה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
החזירו את הלחם על הגריל על אש עקיפה לחימום הגבינה.
מוציאים את הקרוסטיני מהגריל לפלטת הגשה ומעליהם את העגבנייה והבצל הירוק.
מזלפים זיגוג בלסמי, מפזרים עוד מלח ופלפל, לפי הטעם, ומגישים.