קרוסטיני רוזמרין זית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל רוזמרין זית Crostini. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 495 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. לך לחנות ותביא זיתים, לחם פריך, שמן סיציליאני נרפא, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו זית קרוסטיני, ארטישוק-זית קרוסטיני, ו קרוסטיני זית מעורב (מתכונים דומים).
הוראות
חום 2 שיני שום בשמן על אש נמוכה במחבת קטנה. פרוסות לחם Char תחת broiler חם לחום משני הצדדים. לחם חרוך עם שמן שום באמצעות מברשת מאפה.
מקום שמורות שמן בקערה קטנה עם זיתים קצוצים.
מניחים שיני שום על קרש חיתוך וערימה יחד עם צלפים, פתיתי פלפל אדום ועלי רוזמרין. קוצצים דק תערובת שום ועשב.
מערבבים תערובת שום-עשב עם זיתים ושמן בקערה קטנה. להרכבת קרוסטיני, מורחים טפנד זיתים על טוסטים ונהנים!