קרוסטיני של שנטרל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל crostini של Chanterelles. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 256 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה עובד טוב כמו מתאבן. אם יש לך בגט שאור, מלח ופלפל, פטריות נפוצות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Fricassee של Chanterelles, פטריות כבושות, ו Crostini di fegatini (כבד עוף טוסקני Crostini) (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף chanterelles, בעדינות שפשוף זימי פטריות עם אצבעות לשחרר כל חצץ; לנקז. חזור אם יש צורך. לקצץ ולהשליך חלקים חבולים וקצוות דהוי. פורסים פטריות בעובי 1/4 אינץ'.
במחבת 10 עד 12 אינץ ' על חום גבוה, מערבבים פטריות, 1 כף שמן זית, 1 כפית חומץ, ותימין עד הנוזל הוא התאדה פטריות הם השחמה, 15 עד 20 דקות.
מוסיפים 2 כפות שמן זית, החומץ הנותר, מלח ופלפל לפי הטעם.
בינתיים, מברשת פרוסות לחם עם הנותרים 1 כף שמן זית שכב על 14-על 17 אינץ ' תבנית אפייה.
אופים בתנור 350 עד פריך וחום, כ 15 דקות.
חתיכות טוסט העליון באותה מידה עם תערובת פטריות ומפזרים עירית.