קרופניקים ליטאים
קרופניקים ליטאים הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני ומספק כ 3 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל של 1712 קלוריות. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 349 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם זרעי אגוז מוסקט, מקלות קינמון, שורש ג'ינג'ר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 29%. הציון הזה לא כל כך גדול. מתכונים דומים: לחמניות בייקון ליטאיות.
הוראות
לפצח את זרעי הל ואגוז מוסקט עם מחבת כבדה על קרש חיתוך. זורקים אותם לסיר עם זרעי הקימל, ציפורן, גרגרי פלפל אנגלי, מקלות קינמון, גרגירי פלפל, זעפרן, ג ' ינג ' ר, כורכום, גרידת תפוז וגרידת לימון.
יוצקים את המים ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם ב -1/
מסננים את התבלינים ומניחים את הנוזל בצד.
יוצקים דבש לסיר גדול, ומביאים לרתיחה על אש בינונית. החלק את כל הקצף מלמעלה. מערבבים פנימה את הנוזל המסונן מהתבלינים ותמצית הווניל.
מסירים מהאש ומניחים הרחק מהתנור כדי למנוע התלקחויות מאלכוהול התבואה. מערבבים לאט את אלכוהול התבואה.
מניחים את הסיר בחזרה על המבער על אש נמוכה ומכסים.
מחממים, נזהרים לא להרתיח או אפילו להתבשל.
מסירים מהאש ומניחים לעמוד לילה עם המכסה.
למחרת, לשפוך את הנוזל לתוך בקבוקים סטריליים, חותם, ולאפשר להסתפק 2 שבועות. ככל שתיתן לו לשבת זמן רב יותר, כך הוא יתבהר ויהיה טעים יותר.