תבשיל קרוק מאדאם עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלך. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 34 גרם חלבון, 39 גרם שומן, ובסך הכל 605 קלוריות. אם יש לכם פלפל, מלח, חרדל דיז'ון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 55%, שהוא מוצק. נסו טוסט צרפתי קרוק מאדאם קדרה, קרוק מאדאם, ו קרוק-מאדאם עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים את התנור ל -400 מעלות צלזיוס. משמנים תבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
ממיסים 6 כפות חמאה במחבת גדולה על אש נמוכה עד לבעבוע.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מקציפים בקמח ומבשלים 1 דקה. מקציפים לאט את החלב ומבשלים עד שהוא סמיך ומבעבע, 3 עד 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
מקציפים פנימה את החרדל, המלח, הפלפל ואגוז המוסקט.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
יוצקים שכבה דקה של הרוטב לתבנית האפייה המוכנה ומכסים אותה ב -5 או 6 פרוסות הלחם, ואז פרוסות החזיר ושכבה אחידה של הגרוייר. חזור על השכבות פעם נוספת, מסתיים בשכבה שלישית של רוטב כדי לכסות את כל.
מרכיבים שתצטרך
Gruyere
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
חרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
6
אופים את הקדרה במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מוציאים אותו מהתנור וחותכים ל -6 חלקים שווים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
עבודה 2 קבוצות, להמיס 1כף חמאה במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה. מפצחים 3 ביצים למחבת ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים עד שהלבנים כמעט מתייצבים, כ -3 דקות. בזהירות להעיף את הביצים וממשיכים לבשל עד הלבנים מוגדרים לחלוטין, על 1 דקה יותר. אתה הולך למעלה כל מנה של תבשיל עם ביצה מטוגנת. חזור על הפעולה עם 3 הביצים הנותרות ו -1 כף חמאה. למעלה עם גרוייר וזה בתנור לכמה דקות עד שהגבינה נמסה.