קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות12
ציון בריאות52
מגזין

קרוק מסייה עם קרום שקדים עם רוטב בשמל תה אנגלי

קרוק מסייה עם קרום שקדים עם רוטב בשמל תה אנגלי
קרוק מסייה שקדים עם רוטב בשמל תה אנגלי עשויה להיות בדיוק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. תמורת $3.12 למנה , מתכון זה מכסה 52% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 1909 קלוריות , 156 גרם חלבון ו -131 גרם שומן . אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . אם יש לכם באגט, שקית תה לארוחת בוקר, מולבן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם ציון של 80% , המנה הזו מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון קרוק מסייה קל ללא גלוטן עם רוטב דבש בשמל , קל מסייה קרוק עם רוטב בשמל דבש וקרוק -מסייה .

הוראות

1
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חמאה, בתוספת 3 כפות לרוטבחמאה, בתוספת 3 כפות לרוטב
2
לסיר רוטב הוסף 30 אונקיות חלב, שקית תה אנגלי וטרגון.
מרכיבים שתצטרך
1 חזיר אפוי, פרוס ממש דק1 חזיר אפוי, פרוס ממש דק
חזיר אפוי, פרוס ממש דקחזיר אפוי, פרוס ממש דק
2 כוסות גבינת צ'דר חדה או שוויצרית מגוררת2 כוסות גבינת צ'דר חדה או שוויצרית מגוררת
שקית תה לארוחת בוקרשקית תה לארוחת בוקר
ציוד שתשתמש בו
1 שקית תה לארוחת בוקר אנגלית1 שקית תה לארוחת בוקר אנגלית
3
מניחים על אש קטנה ומביאים לרתיחה, מבשלים 10 דקות.
4
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים שמן ו-2 כפות חמאה. בקערת ערבוב, טורפים יחד את הביצים ו-1/4 כוס חלב.
מרכיבים שתצטרך
שקית תה לארוחת בוקר אנגליתשקית תה לארוחת בוקר אנגלית
1 ליטר (32 אונקיות) חלב מלא, 1/4 כוס שמורה1 ליטר (32 אונקיות) חלב מלא, 1/4 כוס שמורה
ליטר חלב מלא, 1/4 כוס שמורהליטר חלב מלא, 1/4 כוס שמורה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
מוסיפים 3 כפות מלח וכפית פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
מניחים את השקדים הפרוסים בקערה. טובלים את פרוסות הלחם בבלילת הביצים, ולאחר מכן בשקדים ומניחים במחבת חמה. מבשלים כ-2 דקות לכל צד, או עד שחום עמוק יפה.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מסננים על נייר סופג ומעבירים לתבנית.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מוסיפים ללחם פרוסת חזיר 1 וכמות נדיבה של גבינה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
9
מכניסים את התבנית לתנור ומבשלים עד שהגבינה נמסה ומתחילה להשחים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
10
בזמן שהמסייה נאפים, מניחים סיר על הכיריים ומעבירים לאש בינונית-גבוהה. ממיסים 3 כפות חמאה ומטגנים את הבצל עד לקבלת צבע חום בהיר.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
11
מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מסננים את חלב התה לתוך הסיר וטורפים במרץ. כשהרוטב סמיך מוסיפים את גבינת הפרמזן והפטרוזיליה. מכבים את האש.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
תהתה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
12
מוציאים את המסייה מהתנור ומפזרים את רוטב הבשמל. מצלחים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)