מנה אחת מכילה 587 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור פסחא. אם יש לכם גבינת שמנת, תפוז, חתיכות אגוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. מתכונים דומים: עוגת תפוחים מתובלת עם אגוזי מלך שחורים, צימוקים רום ותאריכים, עוגת גזר עוגת גבינה עם צימוקים, ו וידאו: מאפינס עוגת גזר דגנים מלאים עם אגוזי מלך.
הוראות
1
הגדר את התנור ל 180C / 177° ולהכין 2 מחבתות עוגה עגולות 7inch על ידי כיסוי הבסיס עם נייר משומן קל משני הצדדים.לנפות מרכיבים יבשים לקערת ערבוב גדולה. יבש את האננס בין חתיכות של גליל המטבח, ולשים יחד עם קליפת לימון, גזר וצימוקים לתוך הקערה הגדולה עם מרכיבים יבשים ציפוי הכל באופן שווה עם תערובת הקמח (הכי טוב להשתמש בידיים שלך).מקציפים את הביצים לתוך השמן והחלב ומוסיפים את תמצית הוניל.
מרכיבים שתצטרך
וניל מלאכותי
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
(תערובת תבלינים קובנית)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
לוראן מטבח מקצועי®
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
דראגי פנינה לבנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
יוצקים על מרכיבים יבשים ומערבבים בקלילות אבל ביסודיות לוודא שכל החומרים משולבים.מחלקים באופן שווה בין מחבתות עוגה ואופים במשך 25 דקות או עד קיסם או שיפוד יוצא נקי כאשר מוכנס.השאירו להתקרר במחבת עבור 10mins לפני העברה מתלה חוט להתקרר לחלוטין.הפוך את הדובדבן על ידי מכות יחד את גבינת שמנת, סוכר ומיץ לימון עד חלקה.