קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

קרוקטי תפוחי אדמה - - - פנזרוטי די פאטה

קרוקטי תפוחי אדמה - - - פנזרוטי די פאטה
קרוקטי תפוחי אדמה - - - פנזרוטי די פאטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.41 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל של 634 קלוריות. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה אפייה, פירורי לחם, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. נסו קרוקט די פטאט (קרוקטים של תפוחי אדמה), לביבות תפוחי אדמה: קרוצ'ה די פטטה, ו גט די פאטה (תפוח אדמה "עוגה") (מתכונים דומים).

הוראות

1
הביאו 8 ליטר מים לרתיחה. מבשלים את תפוחי האדמה במים הרותחים עד שהם נוקבים בקלות בעזרת סכין קילוף, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2
מסננים את תפוחי האדמה ובעודם חמים מעבירים אותם דרך טחנת מזון. מוסיפים מיד את החלמונים, הפרושוטו, החמאה, הפרמיגיאנו-רג ' יאנו ואגוז המוסקט ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
פרושוטופרושוטו
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
3
בידיים לחות מחלקים את התערובת למנות בגודל כדור גולף ויוצרים דיסקים בקוטר 2 אינץ'.
4
על שלוש צלחות נפרדות מניחים את הקמח, החלבונים ופירורי הלחם. לחפור כל דיסק דרך כל אחת מהצלחות, החל מהקמח, אחר כך את החלבונים, ואז את פירורי הלחם. במחבת עם תחתית כבדה מחממים את השמן עד שכמעט מעשן. מבשלים את הדיסקים בשמן, עובדים בקבוצות כדי למנוע צפיפות יתר של התבנית, עד שהדיסקים חומים זהובים עמוקים.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
סיגליותסיגליות
קיצור טבעיקיצור טבעי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר דיסקים לצלחת מרופדת במגבות נייר ומגישים. ניתן לחמם אותם מחדש מטמפרטורת החדר,אך אין לקרר אותם.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה