קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

קרוקטי תפוחי אדמה - - - פנזרוטי די פאטה

קרוקטי תפוחי אדמה - - - פנזרוטי די פאטה
קרוקטי תפוחי אדמה - - - פנזרוטי די פאטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.41 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל של 634 קלוריות. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה אפייה, פירורי לחם, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. נסו קרוקט די פטאט (קרוקטים של תפוחי אדמה), לביבות תפוחי אדמה: קרוצ'ה די פטטה, ו גט די פאטה (תפוח אדמה "עוגה") (מתכונים דומים).

הוראות

1
הביאו 8 ליטר מים לרתיחה. מבשלים את תפוחי האדמה במים הרותחים עד שהם נוקבים בקלות בעזרת סכין קילוף, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
מסננים את תפוחי האדמה ובעודם חמים מעבירים אותם דרך טחנת מזון. מוסיפים מיד את החלמונים, הפרושוטו, החמאה, הפרמיגיאנו-רג ' יאנו ואגוז המוסקט ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
פרושוטופרושוטו
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
3
בידיים לחות מחלקים את התערובת למנות בגודל כדור גולף ויוצרים דיסקים בקוטר 2 אינץ'.
4
על שלוש צלחות נפרדות מניחים את הקמח, החלבונים ופירורי הלחם. לחפור כל דיסק דרך כל אחת מהצלחות, החל מהקמח, אחר כך את החלבונים, ואז את פירורי הלחם. במחבת עם תחתית כבדה מחממים את השמן עד שכמעט מעשן. מבשלים את הדיסקים בשמן, עובדים בקבוצות כדי למנוע צפיפות יתר של התבנית, עד שהדיסקים חומים זהובים עמוקים.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר דיסקים לצלחת מרופדת במגבות נייר ומגישים. ניתן לחמם אותם מחדש מטמפרטורת החדר,אך אין לקרר אותם.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®