קרוקנק סקווש פריטטה
קרוקנק סקווש פריטטה יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 111 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 44 דקות. אם יש לכם פלפל, מלח כשר, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 17%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. נסו דלעת קרוקנק ומרק תירס עם מתכון לערפל הומבולדט, תבשיל קרוקנק גבינת קוטג, ו דלורית פריטטה (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור להגדרת הצלייה הגבוהה. הגדר מתלה בתנור 3 עד 4 אינץ ' מהצלייה.
בקערה בינונית זורקים את הדלעת הפרוסה עם השמן, הרוזמרין, המלח, אגוז המוסקט והפלפל.
הניחו את הדלעת בשכבה אחת על מתלה קירור שנקבע בתוך תבנית חצי גיליון מרופדת בנייר כסף. צולים עד שהדלעת מזהיבה בצד 1, בערך 8 עד 10 דקות.
מקציפים יחד את הביצים, הריקוטה והפרמזן בקערת ערבוב בינונית.
הכניסו את הדלעת לתבנית מטגן ללא מקל בגודל 10 אינץ ' על אש בינונית.
יוצקים את תערובת הביצים לתבנית ומערבבים בעזרת מרית סיליקון כדי לוודא שהביצה נכנסת מתחת לדלעת. מבשלים מבלי לערבב עד שתערובת הביצים מתייצבת בתחתית ומתחילה להתייצב מעל, בערך 4 עד 5 דקות.
שים את התבנית מתחת לצלייה עד להשחמה קלה ונפוחה, בערך 3 עד 4 דקות. שחרר את הפריטטה מהתבנית על ידי הזזת מרית גומי סביב הקצוות. החלק את הפריטטה על צלחת או צלחת הגשה אחרת, וחתוך ל -6 מנות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.