קרח אבטיח
לך לחנות ותביא אבטיח, דבש, מיץ ליים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. . זה מושלם עבור קיץ. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-20 דקות. מתכונים דומים: אבטיח פרוסה-אבטיח קפוא ויין רוזה, שיח אבטיח נענע עם אבטיח Spoom, ו סלט אבטיח עם ויניגרט אבטיח.
הוראות
יוצקים מים לתוך קערה קטנה, מיקרוגל בטוח.
מפזרים ג ' לטין על המים ולאפשר לרכך במשך 2 דקות. מיקרוגל על גבוה במשך 40 שניות, ואז מערבבים.
תן לעמוד שוב במשך 2 דקות יותר, ומערבבים עד חלקה.
מניחים כוס אחת של אבטיח קוביות לתוך קערה של בלנדר יחד עם מיץ לימון ודבש.
יוצקים את הג ' לטין נמס, ולעבד עד חלקה.
מוסיפים את האבטיח כוס בכל פעם, עיבוד עד חלקה לאחר כל תוספת.
יוצקים את התערובת לתוך צלחת מרובע 8x8 אינץ'.
מניחים לתוך המקפיא להקפיא עד כמעט המשרד.
מעבירים לקערה צוננת, ואז להכות עם מיקסר חשמלי עד התערובת היא רכה, ורוד בהיר. סקופ לתוך מנות הגשה, ואז לחזור למקפיא להקפיא עד המשרד.
הסר מן המקפיא 15-20 דקות לפני ההגשה.