קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

קרח אבטיח

קרח אבטיח
לך לחנות ותביא אבטיח, דבש, מיץ ליים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. . זה מושלם עבור קיץ. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-20 דקות. מתכונים דומים: אבטיח פרוסה-אבטיח קפוא ויין רוזה, שיח אבטיח נענע עם אבטיח Spoom, ו סלט אבטיח עם ויניגרט אבטיח.

הוראות

1
יוצקים מים לתוך קערה קטנה, מיקרוגל בטוח.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
2
מפזרים ג ' לטין על המים ולאפשר לרכך במשך 2 דקות. מיקרוגל על גבוה במשך 40 שניות, ואז מערבבים.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
3
תן לעמוד שוב במשך 2 דקות יותר, ומערבבים עד חלקה.
4
מניחים כוס אחת של אבטיח קוביות לתוך קערה של בלנדר יחד עם מיץ לימון ודבש.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
אבטיחאבטיח
דבשדבש
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
5
יוצקים את הג ' לטין נמס, ולעבד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
6
מוסיפים את האבטיח כוס בכל פעם, עיבוד עד חלקה לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
אבטיחאבטיח
7
יוצקים את התערובת לתוך צלחת מרובע 8x8 אינץ'.
8
מניחים לתוך המקפיא להקפיא עד כמעט המשרד.
9
מעבירים לקערה צוננת, ואז להכות עם מיקסר חשמלי עד התערובת היא רכה, ורוד בהיר. סקופ לתוך מנות הגשה, ואז לחזור למקפיא להקפיא עד המשרד.
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
10
הסר מן המקפיא 15-20 דקות לפני ההגשה.